Εν τέλει… «The Interview»

The_Interview_2014_poster (1)

Βγαίνει τελικά ανήμερα των Χριστουγέννων, σε τουλάχιστον 200 κινηματογραφικές αίθουσες, η χολιγουντιανή κωμωδία  «The Interview», όπως ανακοίνωσε την Τρίτη εκπρόσωπος της εταιρείας Sony Pictures Entertainment.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μία εβδομάδα αφότου η Sony ακύρωσε τη διανομή της ταινίας, εξαιτίας της κυβερνοεπίθεσης στο δίκτυό της.

Η κινηματογραφική «δολοφονία» του Κιμ Γιουνγκ-ουν, του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, θα προβληθεί επίσημα σε έναν πολυκινηματογράφο του Ντάλας ανήμερα των Χριστουγέννων. Η Sony εξουσιοδότησε την εταιρεία Alamo Drafthouse να προβάλει το φιλμ.

_75827240_korea

Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την ιδέα της πρεμιέρας για την ταινία «The Interview» και είμαστε ενθουσιασμένοι που η παραγωγή μας θα προβληθεί σε μια σειρά από κινηματογραφικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να εξασφαλίσουμε περισσότερες πλατφόρμες και περισσότερους κινηματογράφους, έτσι ώστε αυτή η ταινία να φτάσει σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό»,

 δήλωσε ο Μάικλ Λίντον, διευθύνων σύμβουλος της Sony Pictures.

Τη «νέα» απόφαση της Sony χαιρέτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είχε διαφωνήσει δημόσια με την αρχική απόφαση για αναβολή της προβολής της ταινίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να ζούμε σε μία κοινωνία, όπου κάποιος δικτάτορας, κάπου μπορεί να επιβάλει λογοκρισία στις ΗΠΑ». Μάλιστα, είχε προειδοποιήσει ότι οι ΗΠΑ θα απαντήσουν «καταλλήλως» στη Βόρειο Κορέα και τα μπλάκ-άουτ του τελευταίου 24ώρου στη Β.Κορέα μάλλον τυχαία δεν είναι.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8E0UJBCrTgA]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=frsvWVEHowg]

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.