Η Αντζελίνα Τζολί έχει ακόμα επικοινωνία με τη νεκρή μητέρα της

H Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό δήλωσε πως έχει ακόμη «επικοινωνία» με τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή το 2007 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο στις ωοθήκες.

JolieΗ βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θεωρεί πως η μαμά της συνεχίζει να επηρεάζει μέχρι και σήμερα την ζωή της, ενώ πιστεύει πως έπαιξε ρόλο ακόμα και στον γάμο της με τον Μπράντ Πιτ τον Αύγουστο.

«Αν και ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος, για τα παιδιά της μπορούσε να κινήσει βουνά. Αυτό είναι κάτι που πάντοτε θαύμαζα στις γυναίκες! Αυτή την μίξη γλύκας αλλά και δύναμης!», ήταν μερικά από τα λόγια της, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως η μητέρα της ήταν αυτή που της μετέδωσε το πνεύμα της φιλανθρωπίας: «Πάντοτε προσπαθούσε να καταλάβει την πολυπλοκότητα του κόσμου. Είχε μεγάλη καρδιά, η οποία ήταν ευαίσθητη στην βία».

Τέλος, η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια του γάμου τους, ο Μπράντ Πιτ ετοίμασε ένα ιδιαίτερο μήνυμα αφιερωμένο στη μητέρα της, το οποίο είχε τοποθετήσει στο εσωτερικό του ναού στη Γαλλία όπου έγινε το μυστήριο, ενώ η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα δικό της δαχτυλίδι σε σχήμα λουλουδιού.

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.