Μωρό πέθανε από πέινα στο αυτοκίνητο ενώ οι γονείς του έτρωγαν σε εστιατόριο

betsey

Ένα κοριτσάκι, που ονομάζεται Betsey πέθανε, όπως διαπιστώθηκε, από την πείνα, ενώ η μητέρα της και ο θετός πατέρας της έτρωγαν σε εστιατόριο της Φλόριντα. Οι γονείς κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού, καθώς θεωρήθηκε ότι παραμελούσαν το βρέφος. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Lakeland τόνισε ότι «το μώρό υπέφερε τρομερά κατά τη διάρκεια των 22 ημέρων που ήταν ζωντανό».

Οι γονείς σταμάτησαν να δειπνήσουν με συγγενείς σε εστιατόριο. Όταν η μητέρα πήγε να πάρει το μωρό διαπίστωσε ότι ήταν εντελώς «ακίνητο και κρύο». Η ιατροδικαστής υποστήριξε ότι ο θάνατος προήλθε από εγκατάλειψη. Το μωρό είχε μόλις το μισό από το φυσιολογικό βάρος της ηλικίας του, ενώ ανακαλύφθηκε ότι ήταν νεκρό για περισσότερο από 3 ώρες από τη στιγμή που οι γονείς του κάλεσαν σε βοήθεια. Το κοριτσάκι ήταν επίσης αφυδατωμένο και δεν είχε τραφεί για 6 ώρες πριν το θάνατό του.

Η μητέρα της υποστήριξε ότι θήλαζε το μωρό αυστηρά κάθε δύο με τρεις ώρες στο δρόμο για τη Φλόριντα, αλλά όταν η αστυνομία της είπε για το πόρισμα της αυτοψίας παραδέχτηκε ότι πιθανόν δεν είχε τραφεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι δεν μπορούσε να βγει για να την ταΐσει στον αυτοκινητόδρομο.
RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.