Ποιες εφαρμογές εξαντλούν την μπαταρία των smartphones;

μπαταρια κινητα

Αδιαμφισβήτητα τα «smartphones» έχουν φέρει την επανάσταση στον τομέα της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών. Ποιο είναι όμως το κυριότερο μειονέκτημά τους που μας κάνει ώρες ώρες να νοσταλγούμε τα παλιά μας κινητά τηλέφωνα;

Η μπαταρία των «έξυπνων» κινητών μας έχει απογοητεύσει αρκετές φορές, αφού δεν είναι αρκετή να καλύψει όλα όσα προσφέρουν τα νέα κινητά. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να περιορίσεις τις εφαρμογές που ξεχνάς «ανοιχτές» καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και που εξαντλούν την μπαταρία σου. Συνήθως είναι εκείνες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν και περισσότερα δεδομένα ώστε να λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η AVG, αναφορικά με τον χρόνο λειτουργίας ενός smartphone, το Facebook βρίσκεται πρώτο στην λίστα των εφαρμογών εκείνων που εξαντλούν την μπαταρία. Δεύτερη είναι η εφαρμογή Spotify Music και τρίτη ακολουθεί το Instagram, και στις τελευταίες θέσεις της πεντάδας Path και Amazon Android.

Αν δεν λάβουμε υπ’ όψιν τον παράγοντα του χρόνου, τότε το Facebook κατεβαίνει στην τρίτη θέση της λίστας, πίσω από το Beaming Service και το Security Policy Updates από την Samsung. Οσον αφορά την μεταφορά δεδομένων, υψηλότερες επιδόσεις έχει η εφαρμογή της Dailymail, ενώ ακολουθεί το Tumblr. Κάτω από αυτές, βρίσκονται τα πιο διαδεδομένα apps των Facebook, Instagram και Spotify Music.

avg ereuna smartphones

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.