Άλμα Ζωής – «Pink The City»: 10,000 άνθρωποι πλημμύρησαν τους δρόμους της Πάτρας

Ο Όμιλος Ρέστη πάντα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα που αφορούν την υγεία, υποστήριξε τη λαμπρή εκδήλωση για τη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης στον καρκίνο του μαστού που διοργάνωσε το “Άλμα Ζωής” Πάτρας.

Μέσω της εταιρίας δημοσίων σχέσεων ‘’Beautiful People PR’’  ο Όμιλος Ρέστη, η ναυτιλιακή εταιρία Enterprice και ο ραδιοφωνικός σταθμός Music 89.2 συνέβαλλαν στην ανάδειξη και επικοινωνία της προσπάθειας αυτής, σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ευαισθητοποιώντας έτσι, όλο και περισσότερο κόσμο.

Παρουσιάστριες της εκδήλωσης ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη και η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ το παρόν έδωσαν προσωπικότητες της δημόσιας ζωής του νομού Αχαΐας. Σε σύμβολο ελπίδας μετατράπηκε η πλατεία Υψηλών Αλωνιών, όπου κατακλύστηκε από 10000 κόσμου, πρόθυμοι να συμμετέχουν στην προσπάθεια του συλλόγου για τη διάδοση του μηνύματος της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.

Στη συνέχεια δόθηκε το σύνθημα και η πόλη βάφτηκε κυριολεκτικά ροζ, αφού οι χιλιάδες Πατρινοί και πολίτες από άλλες περιοχές, ταξίδεψαν ως την πρωτεύουσα της Αχαΐας. «Περπάτα τη ζωή, αγάπα τη στιγμή», όπως προέτρεπε και το κεντρικό μότο της φετινής εκδήλωσης, όλοι φόρεσαν τα ροζ μπλουζάκια του Συλλόγου και ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Φανερά συγκινημένη η Πρόεδρος του Σ.Γ.Κ.Μ. «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, κα Λιολιώ Κολυπέρα, ευχαρίστησε όλο το κόσμο που συμμετείχε αλλά και τίμησε με τη παρουσία του, τη πρωτοβουλία αυτή.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.