Άνοιξη 2014: Η μόδα στο Make up επιτάσσει…

Από σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη, μια πιο κοριτσίστικη στήλη! Παρέα με την Παναγιώτα Ζούτη, από τις γνωστότερες make-up artists στη Θεσσαλονίκη (δεν θα πω ότι είναι και από τις καλύτερες γιατί αυτό θα σας το αποδείξει με τη δουλειά της στην πορεία), θα παρουσιάζουμε καθετί που περιστρέφεται γύρω από το make-up. Τάσεις, χρώματα, υφές, make-up βήμα-βήμα και ό,τι άλλο εσείς έχετε απορία και θέλετε να ενημερωθείτε! Η Παναγιώτα έχει όλες τις γνώσεις και από σήμερα θα τις μοιράζεται μαζί μας!

Η μόδα έχει δώσει τις κατευθύνσεις της και στο make-up για την άνοιξη του 2014! Η Παναγιώτα έκανε την διαλογή και μας τις παρουσιάζει!

Χείλη στο χρώμα του μούρου προτείνει ο Michael Kors σε αρκετά απαλό τόνο. Δείνει αμέσως ζωντάνια σε ένα no make-up  make -up look.

01-spring-makeup

Αναμφίβολα το πορτοκαλί είναι η απόχρωση αυτής της σεζόν στο κραγιόν! Οι περισσότεροι σχεδιαστές το επέλεξαν και μάλιστα σε διάφορες αποχρώσεις του. Έντονο και glossy, ματ ή αρκετά απαλό η επιλογή είναι δική σου! Φυσικά δεν παρέλειψαν και το ροζ χρώμα, σε μια πιο candy εκδοχή.

02 - spring make up

Στην πασαρέλα του Marc by Marc Jacobs , τα μοντέλα φορούσαν μπλέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, σε μια ηλεκτρίκ εκδοχή για πιο disco -like look! Μπλε χρώμα όμως προτείνει και για το eyeliner.

03-spring-makeup-w724

Το cat-eye look παραμένει και την Άνοιξη και μάλιστα είναι ιδιαίτερα μεγάλη η γραμμή του eyeliner.

04-spring-makeup-h724

Φετινή τάση για το μακιγιάζ των ματιών είναι και το λευκό χρώμα! Μια ιριδίζουσα σκιά που να απλώνεται σε όλο το κινητό βλέφαρο ή μόνο στις κόγχες αλλά και ένα λευκό eyeliner ή μολύβι ματιών που θα δημιουργούν ένα πιο φωτεινό  cat-eye look , δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου!

05-spring-trends-h724

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψουν τα γήινα χρώματα. Smokey eyes σε καφέ απόχρωση και για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα εφαρμόστε pigments σε μεταλλικές αποχρώσεις.

06-spring-trends-w724

Η άνοιξη θέλει το δέρμα φωτεινό και λαμπερό! Ξεχάστε το βαρύ make up του χειμώνα, επιλέξτε ένα υγρό foundation με δείκτη προστασίας και εφαρμόστε ένα ανοιχτόχρωμο bronzer στα μάγουλα και στη γέφυρα της μύτης, αν βέβαια αυτή σας το επιτρέπει!

07-spring-makeup-h724

Ένα ακόμη trend είναι το πράσινο χρώμα σε μια πιο ποπ εκδοχή. Το συναντάμε σε σκιά και eyeliner. Τολμήστε το και συνδυάστε το με απαλό ροζ χρώμα σε χείλη και μάγουλα!

08- spring makeup

Και κάτι ακόμα για το τέλος, ίσως η πιο σημαντική τάση αυτής της σεζόν! Θα φορεθεί πολύ… Η καλή σας διάθεση!!!

zouti

 

 

 

Παναγιώτα Ζούτη, Make- up artist
zoutip@yahoo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.