Έγινε δωρητής οργάνων αμέσως μόλις γεννήθηκε!


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

cegrab-20150423-060128-139-1-762x428Οι γονείς του μικρότερου σε ηλικία δότη οργάνων από το Cardiff στη Μεγάλη Βρετανία δηλώνουν υπερήφανοι που ο γιος τους πέθανε ως ήρωας, αφού τα όργανα του έσωσαν τις ζωές άλλων.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την Jess Evans και τον αρραβωνιαστικό της Μike Houlston κατά την 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ότι ένα από τα δύο δίδυμα αγόρια, που κυοφορούσε, έπασχε από μία θανάσιμη ασθένεια, η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του κρανίου. Κατά συνέπεια, το βρέφος θα γενιόταν νεκρό ή θα πέθαινε λίγο μετά την γέννηση του.

Τα δίδυμα αγόρια Teddy και Noah γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 2014, και ο Teddy, όπως ήταν αναμενόμενο, πέθανε μόλις 100 λεπτά αργότερα. Τότε οι γονείς του αποφάσισαν να επιτρέψουν να δωριστούν τα νεφρά και οι καρδιακές βαλβίδες του νεογνού, για να σωθούν ζωές άλλων.

Τα νεφρά του Teddy έχουν χρησιμοποιηθεί για να σωθεί η ζωή ενός ασθενούς, που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια.

Αν και δεν ήταν μαζί μας για πολύ και τον φέραμε στον κόσμο γνωρίζοντας ότι επρόκειτο να πεθάνει, είναι αδύνατον να περιγράψουμε πόσο υπερήφανοι αισθανόμαστε που ο γιος μας έσωσε την ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Ελπίζουμε ότι η ιστορία μας θα αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους γονείς, που βρίσκονται ή θα βρεθούν στην θέση μας.» Είπαν οι γονείς του Teddy.

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.