Έκανε τατουάζ την παλέτα του Photoshop!

  Μετά τη χρήση του εργαλείου σχεδιασμού Adobe Photoshop για σχεδόν 16 χρόνια, το λογισμικό έχει αφήσει ένα (κυριολεκτικά!) μόνιμο αποτύπωμα. Παρότι το λογισμικό αυτό ενθαρρύνει πλέον τη χρήση της δυνατότητας επανεπεξεργασίας των αρχείων, μία θαυμάστρια του αποφάσισε να κάνει ένα από τα σχέδια της εταιρίας μόνιμα.

  Η Megan Orsi, μητέρα ενός παιδιού, έχει δημιουργήσει το δικό της φόρο τιμής προς το Adobe Photoshop, με τη μορφή ενός μεγάλου τατουάζ στο χέρι της, το οποίο προβάλλει την παλέτα εργαλείων του λογισμικού!

  Η Orsi έδωσε συνέντευξη στο επίσημο blog του Adobe Photoshop, όπου εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να κάνει αυτό το… παράξενο τατουάζ. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το Photoshop έχει διαδραματίσει έναν τεράστιο ρόλο στη ζωή μου, επειδή με βοήθησε να συνειδητοποιήσω, σε μια μάλλον μικρή ηλικία, ότι αυτό είναι που ήθελα να κάνω στη ζωή μου… να δημιουργήσω!», ενώ συμπληρώνει: «Αυτό με ώθησε να πάρω ένα πτυχίο κολεγίου στη Γραφιστική και να γίνω επαγγελματίας στον τομέα μου εδώ και 6 χρόνια τώρα. Αυτή την περίοδο εργάζομαι ως Web Designer, και χωρίς τον εθισμό μου, η καλύτερα την αγάπη μου για το Photoshop πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 1990, δεν θα ήμουν αυτό που έχω γίνει σήμερα.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.