Ήρθε το HTC One!

Η γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας  HTC αποφάσισε να αφήσει πίσω τις αποτυχίες του προηγούμενου έτους και να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο smartphone HTC One. Η προβολή του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί σε μία εκδήλωση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια του έτους.

Η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 468ppi, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon 600 με χρονισμό στα 1,7GHz, 2GB μνήμης RAM και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean Επίσης θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 4 megapixel,που ακούγεται χαμηλό για τα δεδομένα της εποχής, όμως καταφέρνει να καταρρίψει τον μύθο, με τον φακό f/2.0 και τον αισθητήρα BSI, επιτυγχάνει εκπληκτικές επιδώσεις, αφού καταφέρνει να απορροφήσει έως και 300 φορές περισσότερο φως από ότι οι γνωστές έως σήμερα κάμερες κινητών συσκευών.

Ακόμα το καθιστά ικανό για λήψη βίντεο υψηλής ανάλυσης (1080p) στα 60fps (frames per second). Τέλος, θα προσφέρει LTE μοντέλα για ταχύτητες 4G στη πλοήγηση στο Internet, ενώ η θήκη του είναι από αλουμίνιο με το βάρος του να αγγίζει τα 143 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα με αποθηκευτικό χώρο 32GB και 64GB αντίστοιχα, ενώ δε θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης.

Τίνα Ζαβουδάκη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.