Απονομή BullMp Radio Show Awards 2013

Τα BullMp Radio Show Awards 2013 έρχονται για 2η χρονιά φέτος για να γιορτάσουμε τη μουσική, την εμπνευση και τη δημιουργικότητα των εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών, δημιουργών και συγκροτημάτων που φιλοξενήθηκαν στο 2ο χρόνο της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπης BullMp Radio Show με τον Maik BullMp.

Το μουσικό site BullMp.com διοργανώνει την Κυριακή 28/4/2013 στις 8 το βράδυ στο Stage25 μια ξεχωριστή εκδήλωση, για να τιμήσει τους νικητές που διακρίθηκαν στη μεγάλη ψηφοφορία ανάμεσα σε 36 καταξιωμένους αλλα και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες/συγκροτήματα που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή στο moreradio και τους ψήφισαν οι ακροατές αλλά και οι αναγνώστες του site.

Θα γνωρίσουμε από κοντά τους 2 νικητές που ισοψήφισαν στην πρώτη θέση του διαγωνισμού,τους Miss Cherry και τους Delay, θα παρακολουθήσουμε την απονομή τους αλλά και θα τους απολαύσουμε σε εκρηκτικό Live Session μαζί με πολλές εκπλήξεις και Special Guests !!!

Παρουσίαση, απονομή : Maik BullMp & Idra Kayne

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε, να βραβεύσουμε και να διασκεδάσουμε σε μια μοναδική βραδιά που η μουσική θα είναι πρωταγωνιστής !!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link και μπορείτε ελεύθερα να το δημοσιεύσετε.

http://www.bullmp.com/2013/04/bullmp-radio-show-awards-2013-delay.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.