Αποστολή αρχείων με SoShare!

Γρήγορη αποστολή αρχείων εγγυάται η νέα υπηρεσία αποστολής αρχείων SoShare, η οποία δημιουργήθηκε από μια ομάδα προγραμματιστών και ανήκει στη BitTorrent. Το SoShare  δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποστέλλουν αρχεία μεγέθους μέχρι 1ΤΒ! Η διαδικασία είναι αρκετά απλή.

Ο χρήστης που ενδιαφέρεται για την αποστολή αρχείων του, επισκέπτεται την σελίδα του SoShare και δημιουργεί τον λογαριασμό του, επιλέγει τα αρχεία που επιθυμεί να στείλει καθώς και τον παραλήπτη, και εκείνα αποστέλλονται σε χρόνο dt.  Στη συνέχεια ο παραλήπτης λαμβάνει ένα e mail από την υπηρεσία που τον ενημερώνει για τα διαθέσιμα αρχεία που υπάρχουν για αυτόν. Τα αρχεία μπορούν να έχουν οποιαδήποτε μορφή (format) επιθυμεί ο χρήστης, αρκεί να μην υπερβαίνουν το 1TB (1024 MB).

 Για να χρησιμοποιήσει κανείς τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει να αποδεχθεί την εγκατάσταση του SoShare Plugin, με το οποίο λειτουργεί η υπηρεσία. Μάλιστα, αν απλά θέλετε να δεχθείτε αρχεία, δεν είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού, ούτε φυσικά η εγκατάσταση του συγκεκριμένου Plugin. Τα αρχεία αποθηκεύονται στο σύστημα της υπηρεσίας για 30 ημέρες, με τον αποστολέα να μπορεί να τα διαγράψει όποτε εκείνος επιθυμεί. Προς το παρόν, το SoShare βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση, οπότε είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα. Τέλος καλό θα ήταν να τονιστεί πως η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους χρήστες. 

Τίνα Ζαβουδάκη 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.