Αριθμοί που πρέπει να διαγράψεις από το κινητό σου!

kinito-570

Μήπως θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που διέγραψες κάποιον αριθμό από το κινητό σου;

Αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να μη χρησιμοποιούμε τους αριθμούς που δεν χρειαζόμαστε και όχι να τους διαγράφουμε. Όμως ποιό το νόημα τελικά να υπάρχουν, αφού στην πραγματικότητα δε μας είναι χρήσιμοι;

Παρακάτω παρουσιάζονται 6 νούμερα που θα ήταν καλό να διαγράψεις

Τον αριθμό από το γκομενάκι στη Μύκονο
Συναντηθήκατε στις διακοπές σας, κάνατε το καλύτερο σεξ της ζωής σας, όμως όλα τελείωσαν εκεί. Το γκομενάκι έφυγε, το ίδιο κι εσύ. Από τότε δεν έχετε ανταλλάξει μήνυμα, ούτε για «Καλά Χριστούγεννα».
Τον αριθμό, από ένα όνομα, που δε σου θυμίζει τίποτα
Έχεις πάρει με απόκρυψη αλλά η φωνή δε σου λέει κάτι. Έχεις ρωτήσει φίλους και γνωστούς αν γνωρίζουν το συγκεκριμένο αριθμό, αλλά κανείς δεν τον ξέρει. Απορώ γιατί ακόμα δεν το έχεις διαγράψει! 
outmobile-600x445
Τον/Την πρώην
Η διαγραφή αριθμών πρώην σχέσεων είναι α-να-γκαί-α! Κρατάμε αριθμούς πρώην σχέσεων μην τυχόν μας στείλουν μήνυμα και δεν ξέρουμε από που έρχεται. Όμως, οι πιθανότητες να σου στείλει μήνυμα ξανά είναι όσο και τα ποσοστά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις τελευταίες εκλογές. Άσε δε, που όταν μεθάς, μειώνονται οι αντιστάσεις και στέλνεις εσύ.
 
Τον αριθμό από τον «dealer» στα φοιτητικά σου χρόνια
Ήθελες απλά να δοκιμάσεις, για πλάκα. Το συνέχισες, γιατί σου άρεσε. Πλέον όμως έχεις γυρίσει σελίδα. Έτσι κι αλλιώς, στη χειρότερη, το κινητό του παρακολουθείται από τις μυστικές υπηρεσίες.
 
Τον αριθμό της πρώτης σου φοράς
Ήταν το πρώτο σου κρεβάτι, αλλά μήπως θυμάσαι και τί γεύση είχε το πρώτο παγωτό που είχες δοκιμάσει..;
 
Τους αριθμούς φίλων της πρώην σχέσης σου
Οι φίλοι της πρώην σχέσης σου, είναι μόνο ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ. Κράτησε τον αριθμό μονάχα αν θες να  κάνεις φάρσες με τους δικούς σου… φίλους.
RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.