Αυτοκτόνησε μαθητής Γ’ Λυκείου λίγο πριν τις Πανελλήνιες


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

Με επίσημη ανακοίνωση της προέδρου του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος ανακοινώθηκε ο θάνατος του 18χρονου μαθητή από τα Γιαννιτσά που έπεσε από 6όροφη πολυκατοικία στο κενό αντί να πάει στο σχολείο του για να δώσει το πρώτο του μάθημα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

autoktonia

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σήμερα 28-05-2014 το πρωί 18χρονος μαθητής υποψήφιος Πανελλαδικών εξετάσεων ,αντί να πάει στο εξεταστικό κέντρο ανέβηκε σε διπλανή πολυκατοικία και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου και έγινε η εκτίμηση της κατάστασής του η οποία ήταν σοβαρότατη. Διασωληνώθηκε και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο. Δυστυχώς όμως ο άτυχος ασθενής κατέληξε.

Είχε πολλαπλά τραύματα θώρακος πνευμόνων και άκρων , ανοιχτή λεκάνη, ήταν δηλαδή πολυτραυματίας και είχε μηδενική πίεση. Όταν παραλήφθηκε από τους Ιατρούς του Ιπποκράτειου ήταν ήδη νεκρός.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την μεγάλη μου οδύνη.

Διοικήτρια ΕΚΕΠΥ/ΠΓΒΕ
κ. Λεπτοκαρίδου Λακασά Τζίνα

Οι γονείς του μαθητή έτρεξαν στο νοσοκομείο και ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση. Στο νοσοκομείο αναμένονται και αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας.

Roadstory.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.