Αυτοκτόνησε οροθετική μετά τη διαπόμπευση επί υπουργείας Λοβέρδου

αυτοκτονία

Μία από τις οροθετικές εκδιδόμενες γυναίκες, των οποίων τα ονόματα και οι διευθύνσεις είχαν δοθεί στη δημοσιότητα έπειτα από εντολή του του τότε Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, έδωσε τέλος στη ζωή της αφήνοντας ένα γράμμα. Το γεγονός κοινοποιήθηκε από τη Χρύσα Μπότση, μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στις διωκόμενες οροθετικές στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Μωβ». Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα αποφάσισε πως η ζωή ήταν πολύ κουραστική γι’ αυτήν. Δεν την άντεχε. Άφησε ένα γράμμα αποχαιρετιστήριο και πήρε την τελευταία της δόση.

Η ίδια η Κατερίνα στις 4 Απριλίου του 2014 έγραφε: «Η βλάβη που μας έγινε θα κυνηγάει αιώνια εμάς και τα παιδιά μας.

Η Σίσσυ Βωβού, μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στις διωκόμενες οροθετικές καταγγέλει τη διαπόμπευση και τη φυλάκιση των γυναικών αυτών επί θητείας Λοβέρδου, αναφέροντας μια σειρά γεγονότων που συνέβησαν στην Κατερίνα, όπως την απόπειρα αυτοκτονίας του πατέρα της έπειτα από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της και την αποπομπή της ίδιας από συγγενικό της σπίτι και από καφέ. Η Σίσσυ Βωβού κλείνει λέγοντας: «Χαίρε Λοβέρδο, υπουργέ Παιδείας, οι πεθαμένες και οι μελλοθάνατες σε χαιρετούν!»
Η κηδεία της Κατερίνας θα τελεστεί την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου στην Αγία Παρασκευή και ώρα 15:30 στο Κορωπί.

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.