Α. Βίσση – Α. Ρέμος, ξεπέρασαν τα 50,000 εισιτήρια και συνεχίζουν (Φωτογραφίες)

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες απέδειξαν ότι κέρδισαν το στοίχημα και έβαλαν τα θεμέλια για ένα νέο είδος διασκέδασης στη πόλη. Γιατί το “Ένα ή Κανένα” είναι μία πραγματική συνολική εμπειρία, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που συνεπαίρνει το κοινό το οποίο αγκαλιάζει κάθε βράδυ τους αγαπημένους του καλλιτέχνες με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, όχι μόνο στο τέλος της μουσικοθεατρικής παράστασης, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής.

ένα η κανένα

Ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση θα συνεχίσουν να μας ταξιδεύουν από την σκηνή του Pantheon Theater, επενδύοντας στη διασκέδαση υψηλού επιπέδου και στη συγκίνηση, προσφέροντας γενναιόδωρα μία μοναδική εμπειρία όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Κάποιοι είπαν ότι πρόκειται για ένα μουσικό φαινόμενο”.

Άλλοι έγραψαν ότι:

Είναι η απαρχή ενός νέου είδους διασκέδασης. Αυτής, που θέλει τον ερμηνευτή να μιλά ευθύβολα μέσα από τα τραγούδια του και αληθινά στις καρδιές, που θέλουν να ταυτιστούν στο ρυθμό του. Το απόλυτο του τίτλου, στο απόλυτο των καιρών: Ένα ή Κανένα ίσον αλήθεια!

Είπαν ακόμα ότι πρόκειται για:

ένα μουσικό υπερθέαμα. Μια οπτικοακουστική εμπειρία ευγενών προθέσεων και άγριας καύσης…που σε αναγκάζει να θες να επιστρέψεις στο «Pantheon» το συντομότερο δυνατό για ανεφοδιασμό.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την μουσική παράσταση «Ένα ή Κανένα»

Δείτε εδώ την ξεχασμένη από το χρόνο συνεργασία της ανςρχόμενης τότε Άννας Βίσση με την Τζένη Βάνου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.