Α. Πρωτοψάλτη – Ε. Αρβανιτάκη – Η επιτυχία συνεχίζεται


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

Ήταν η πιο αναμενόμενη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα. Δικαίως! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη μετρούν ήδη 18 επιτυχημένες παραστάσεις, 18 βραδιές που δεν σταμάτησαν να υποδέχονται το κοινό στο κατάμεστο Διογένης Studio. Περισσότεροι απο 20.000 θεατές έχουν ήδη δει το πρόγραμμα που παρουσιάζουν από τα τέλη του Νοεμβρίου.

Πρωτοψάλτη - Αρβανιτάκη

Οι παραστάσεις τους είναι sold out σχεδόν κάθε βράδυ ενώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μιλούν για συνάντηση κορυφής, για ένα  πρόγραμμα με λατρεμένα τραγούδια, για την χημεία των δύο καλλιτεχνών που μαγεύει και όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους.

Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες θα συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν και τον Φεβρουάριο από την σκηνή του Διογένης studio, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στοιχηματίζοντας κάθε φορά στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών.

  Ελευθερία Αρβανιτάκη – Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Στη μουσική σκηνή “Διογένης studio” και τον Φεβρουάριο

Kάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10.00μμ

Σημείωση: Oι παραστάσεις συνεχίζονται από τις 7 Φεβρουαρίου

‘Ωρα έναρξης: 10.00μμ

Μουσική Σκηνή “Διογένης Studio” | Λεωφ.Συγγρού 259 | τηλ.210 9425754

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της Α. Πρωτοψάλτη και της Ε. Αρβανιτάκη στο RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.