Βγάζουν γλώσσα στον καρκίνο, κλείνουν το μάτι στη ζωή (Εικόνες)

«Sweet Life» (Γλυκιά ζωή) και ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της έκθεσης του φωτογράφου Randy Bacon αφού παρουσιάζει πορτραίτα ανθρώπων που πάλεψαν για τη ζωή τους και νίκησαν τον καρκίνο.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στο BuzzFeed:

Φωτογράφισα τουλάχιστον 50 ανθρώπους που νίκησαν τον καρκίνο με τον αριθμό να συνεχίζει να αυξάνεται. Συμπέρανα μέσω αυτής της δουλειάς τη βαθιά πεποίθηση αυτών των ανθρώπων ότι η ζωή είναι ένα δώρο. Όταν κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με την ιδέα του επικείμενου θανάτου, τότε συνειδητοποιεί ποια είναι τα πράγματα που αξίζουν στη ζωή και ποια όχι.

Ο Bacon μεταξύ άλλων επισημαίνει πως αποδέχτηκε την πρόσκληση του Κέντρου Καρκίνου Hulston για τη δημιουργία της έκθεσης με τα πορτραίτα της ελπίδας να κοσμούν τους τοίχους του.

Στόχος μου ήταν να απαθανατίσω την ελπίδα, την αγάπη, τη δύναμη, το κουράγιο, ακόμη και τη χαρά κατά τη διάρκεια της μάχης. Έτσι δημιουργήθηκε η «Γλυκιά Ζωή».

Κλείνοντας αναφέρει πως το σημαντικό για εκείνον θα είναι το να καταφέρει να καταδείξει πως ο καθένας οφείλει σε μάχες δύσκολες να δείξει δύναμη και να παλέψει για το θείο δώρο της ζωής. Το οφείλει στον εαυτό του!

Περισσότερα στην προσωπική σελίδα του Randy Bacon

RoadStory.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.