Γεννήθηκε διαφυλική – Η πρώτη της φράση ήταν «Είμαι αγόρι»

Λίγο αφότου γεννήθηκε η Ryland, οι γονείς της συνειδητοποίησαν πως «κάτι δεν πήγαινε καλά». Δεν ήταν σαν τα άλλα παιδιά της ηλικίας της. Όπως αποδείχθηκε, η Ryland είχε προβλήματα ακοής. Αφού έκανε την επέμβαση που χρειαζόταν και έβαλε κοχλιακά εμφυτεύματα, άρχισε να μοιράζεται με τους γονείς της τα πρώτα της λόγια. Ήταν υγιέστατη, πανέμορφη, ευτυχισμένη.

Οι γονείς της τελικά θα μάθαιναν στην πορεία πως είχε πολλά ακόμη να μοιραστεί μαζί τους.

rylandΑπό την πρώτη στιγμή που κατάφερε να αυτοπροσδιοριστεί στους γονείς της, είπε «Είμαι αγόρι» και έδειχνε την αποστροφή της σε οτιδήποτε «κοριτσίστικο». Στις απόκριες δεν ντυνόταν πριγκίπισσα αλλά Spiderman. Όταν έκανε μπάνιο με τη μικρότερη αδελφή της δήλωνε περίτρανα στην κάμερα πως εκείνη (η μικρή) είναι τυχερή που έχει έναν μεγάλο αδελφό να την προσέχει.

«Είναι «φάση», θα της περάσει», έλεγαν στην οικογένεια διάφοροι κι έτσι δεν έδωσαν σημασία. Όμως τα ερωτήματα που γεννιόντουσαν στο κορίτσι αυτό μεγάλωναν. «Γιατί επέλεξε ο Θεός να με κάνει έτσι;», αναρωτήθηκε.

Βλέπετε, η Ryland είναι διαφυλική. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε σε λάθος φύλο.

Η οικογένεια επισκέφτηκε ειδικούς και όλοι συμφώνησαν πως ήταν αλήθεια. «Το 41% των διαφυλικών ατόμων έχει επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του», σύμφωνα με έρευνες, ενώ τα παιδιά λέγεται πως ανακαλύπτουν το πραγματικό τους φύλο από τα 3 ως τα 5 τους χρόνια. Η οικογένεια Whittington δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί αυτό στο παιδί τους.

Έτσι, κούρεψαν τα μαλλιά της, όπως ήθελε, την έντυσαν με τα ρούχα που εκείνη επέλεξε και ενημέρωσε συγγενείς και φίλους για την αλλαγή. Ήθελαν να τη βοηθήσουν όσο γίνεται περισσότερο και πιο ομαλά να κάνει τη μετάβαση στο φύλο που πραγματικά άνηκε.

«Χάσαμε κάποιους στην πορεία», σχολιάζουν στο βίντεο σχετικά με το γράμμα, αλλά σημασία έχουν οι όσοι έμειναν, που γέμισαν με αγάπη το διαφυλικό παιδί.

Ο Ryland είναι σήμερα 7 ετών. Και το βίντεο αυτό είναι η ιστορία του. Είναι υγιέστατος, πανέμορφος και πολύ ευτυχισμένος!

Πηγή: eimaimama

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.