Γερμανία: Επί πέντε ολόκληρα χρόνια κοιμόταν με το πτώμα της μητέρας της!

police germany

Μάρτυρες μιας αρρωστημένης αγάπης βρέθηκαν οι αρχές στο Μόναχο της Γερμανίας. Επί πέντε ολόκληρα χρόνια μια 55χρονη Γερμανίδα κοιμόταν με το μουμιοποιημένο πτώμα της μητέρας της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Süddeutsche Zeitung», ένας υπάλληλος της πρόνοιας που έψαχνε την ηλικιωμένη εδώ και καιρό, μετέβη στο σπίτι της γυναίκας και αφού δεν του άνοιγε κανείς, στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία που με τη σειρά της ζήτησε από την πυροσβεστική να διαρρήξει την πόρτα του διαμερίσματος.

Όταν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Σε ένα διπλό κρεβάτι βρήκαν τα λείψανα της 77χρονης μητέρας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί εδώ και καιρό όπως ανέφεραν οι γείτονες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές, πέθανε από φυσικά αίτια τον Μάρτιο του 2009 και έκτοτε η κόρη της μοιραζόταν κάθε βράδυ το κρεβάτι της με το πτώμα της μητέρας της.

Η 55χρονη Γερμανίδα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων από τα οποία νοσεί όλα αυτά τα χρόνια.

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.