Για 10η χρονιά στολίζεται το «Δέντρο της Αγάπης» στις Σέρρες!

Για 10η συνεχόμενη χρονιά σε πείσμα της κατήφειας που επικρατεί το «Δέντρο της Αγάπης» στολίζεται στις Σέρρες με σκοπό να προσφέρει το χαμόγελο της χαράς και της αισιοδοξίας σε όλους μας!

dentro tis agapis

Από σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου οι άνθρωποι του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών, οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Δίκτυο, πρωτοβουλία των οποίων είναι η μεγάλη αυτή εκδήλωση, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών μας περιμένουν στην κεντρική πλατεία των Σερρών, την πλατεία Ελευθερίας για να στολίσουμε όλοι μαζί το «Δέντρο της Αγάπης», να το γεμίσουμε με στολίδια προσφοράς!

Το τεράστιο κοινωνικό έργο του «Δέντρου της Αγάπης» γίνεται προφανές μέσα από τα νούμερα. Από το 2004 που ξεκίνησε και καθιερώθηκε, περισσότερες από 700.000 ευρώ έχουν δοθεί σε ανθρώπους που τα είχαν πραγματικά ανάγκη, ανθρώπους ανασφάλιστους, θύματα τροχαίων ατυχημάτων καθώς και οικογένειες που πλήγηκαν από τυχαία γεγονότα, όπως πυρκαγιές.

«Το Δέντρο της Αγάπης μεταφέρει μηνύματα πολιτισμού και εθελοντισμού»

Ωστόσο, δεν πρόκειται απλά για μια φιλανθρωπική εκδήλωση, το «Δέντρο της Αγάπης» είναι ένα μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού. Όπως όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και φέτος πρωταγωνιστές στη σκηνή του «Δέντρου της αγάπης» είναι χιλιάδες παιδιά αλλά και ενήλικες από όλα τα πολιτιστικά κύτταρα του νομού Σερρών, δίνοντας το καλύτερο μήνυμα αλληλεγγύης. Το «Δέντρο της Αγάπης» στηρίζουν και γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες με την παρουσία τους στη σκηνή.

Δείτε ποιο θα ανεβούν φέτος στη σκηνή του «Δέντρου της αγάπης»:

Το RoadStory.gr στηρίζει το «Δέντρο της αγάπης» και θα βρίσκεται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια των 3ήμερων εκδηλώσεων.

«Έλα κι εσύ στη μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική εκστρατεία»

Ζωή Καρασουλτάνη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.