Δείτε το πρώτο trailer για το επερχόμενο documentary “High Hopes” του Bruce Springsteen

Ο Αμερικανός τραγουδιστής φαίνεται πως δεν θα μας αφήσει απλά με έναν νέο δίσκο, αλλά προχωράει και σε ένα ντοκιμαντέρ γι’ αυτό!

bruce-springsteenΠρόκειται για μία ταινία των 30 λεπτών, κατά την οποία θα δούμε το χρονικό της εξέλιξης του τελευταίου και 18ου κατά σειρά album του Bruce Springsteen, με τίτλο “High Hopes”. Το εγχείρημα αυτό έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, γεγονός που το αποδεικνύει και η κατάκτηση της κορυφής στα charts 20 χωρών.

Η HBO κυκλοφορώντας το πρώτο trailer για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, αναφέρει πως σε αυτό θα δούμε και θα ακούσουμε τον Springsteen να μιλάει για το background κατά τη διάρκεια δημιουργίας του δίσκου, καθώς επίσης και για τη συνεργασία του με τον κιθαρίστα των Rage Against the Machine και Audioslave, Tom Morello. Περά από τις συνεντεύξεις, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις σκηνές από ηχογραφήσεις σε studio, αλλά και στιγμές από την περιοδεία με τους E Street Band.

Την σκηνοθεσία και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ “High Hopes” έχει αναλάβει κι έχει φέρει εις πέρας ο Thom Zimny, με τον οποίο ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί ξανά το 2010, κατά τη δημιουργία του “The Making of ‘Darkness on the Edge of Town”.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε:

Ηλέκτρα Λήμνιου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.