Δελτίο Ειδήσεων 12-03-2014

employee«Μαχαίρι» στις έξτρα αμοιβές στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα ετοιμάζεται να βάλει το υπουργείο Οικονομικών, ενώ παράλληλα προωθείται σε συνεργασία με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η σύνδεση των αποδοχών των υπαλλήλων με τη βαθμολογία που θα επιτύχουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης.

 

550_334_304947Πολιτικές αντιδράσεις από τη μεριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης  προκαλεί η υπόθεση του διαγωνισμού που αφορά την αξιοποίηση του Ελληνικού, ο οποίος ξεκίνησε με 9 «μνηστήρες» και κατέληξε με μία δεσμευτική προσφορά, αυτή της Lamda Development του ομίλου Λάτση.

 

o-prothupourgos-a-samaras-arxeioΜε παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, λύθηκε το ζήτημα της υπερωριακής εργασίας των αστυνομικών, το οποίο δημιουργήθηκε μετά την έκδοση εγκυκλίου του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, με την οποία μειώνονταν οι μέρες εργασίας πέραν του πενθημέρου, λόγω έλλειψης χρημάτων.

 

αρχείο λήψηςΚινητικότητα διαπιστώνεται το τελευταίο διάστημα από μεγάλα funds του εξωτερικού για ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, όπως επιβεβαίωσε η πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων Χριστίνα Σακελλαρίδη. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η πρόεδρος του ΠΣΕ ανέφερε πως αρκετά funds έχουν επισκεφθεί και τον Σύνδεσμο εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους.

 

oukrania-krimaia-rosia-dimopsifismaΤο δημοψήφισμα στην Κριμαία για την ένωση της περιοχής με τη Ρωσία δεν θα έχει «καμία νομική ισχύ», προειδοποίησαν την Τετάρτη οι ηγέτες της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών, απειλώντας τη Μόσχα ότι θα υποστεί τις συνέπειες εάν δεν σταματήσει αμέσως τις προσπάθειές της για αλλαγή του καθεστώτος της χερσονήσου

 

550_334_304742Δεκάδες ερωτηματικά προκαλεί η εξαφάνιση του μοιραίου αεροσκάφους της Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι ειδικοί και οι αρχές προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο της εξαφάνισης και εξετάζουν διάφορα σενάρια. Μάλιστα, τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μπερδεύουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο της εξαφάνισης.

 

Alex

 

Αλέξανδρος Πήχας

alexpi.roadstory@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.