Δελτίο Ειδήσεων 21-03-2014

samaras-maksimouΤην αποδοκιμασία του με έντονο και σαφή τρόπο εξέφρασε ο Πρωθυπουργός για τη στάση ορισμένων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να καταψηφίσουν την ρύθμιση για τη διάρκεια ζωής του γάλακτος. «Προχωράμε και όλα θα γίνουν κανονικά όπως πρέπει» τόνισε το μεσημέρι της Παρασκευής από τις Βρυξέλλες ο κ. Αντ. Σαμαράς.

 

steΣυνταγματικό και νόμιμο έκρινε η Ολομέλεια του του Συμβουλίου της Επικρατείας το κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου PSI , που οι ανώτατοι δικαστές έκριναν ότι έγινε για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με δύο αποφάσεις της απέρριψε τις προσφυγές που είχαν ασκήσει περίπου επτά χιλιάδες ομολογιούχοι.

 

syrizaΚριτική στην ομιλία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά ο οποίος από τις Βρυξέλλες δήλωσε ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα άσκησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων τονίζει την ανάγκη αλλαγής της ασκούμενης πολιτικής. «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, αλλά προς τα πίσω, στο πιο μαύρο παρελθόν της κοινωνικής καταστροφής», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

epoΤην άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματική απιστία σε βάρος παραγόντων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, σχετικά με συμβάσεις που συνδέονται με τις κάρτες των αθλητών εξαιτίας των οποίων το ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημία μεγαλύτερη από εννέα εκατ. ευρώ.

 

boing malaisianΚανένα αποτέλεσμα δεν έχουν για δεύτερη ημέρα οι έρευνες στον Ινδικό Ωκεανό για δυο μεγάλα αντικείμενα που μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines. Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) δήλωσε πως δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κανένα από τα ύποπτα κομμάτια που έδειξαν οι δορυφόροι.

 

EurostatΗ Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε την Παρασκευή κυρώσεις σε 12 αξιωματούχους οι οποίοι θεωρεί ότι φέρουν ευθύνη για την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία. Ανάμεσα στους 12 βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν και δύο συνεργάτες του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

 

Alex

 

Αλέξανδρος Πήχας

alexpi.roadstory@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.