[ΔΙΑΣΚΕΔΑ-ΖΟΥΜΕ] Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Οι Κρουντς» στο Cine Παράδεισος

Με το RoadStory.gr ΚΑΙ τα παιδιά ΔΙΑΣΚΕΔΑ-ΖΟΥΝ!!

Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Οι Κρουντς» στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου, «Τα παιδιά πάνε σινεμά», στο Cine Παράδεισος το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 15:00!!

Οι Κρουντς

Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο – μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται.
Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ (Νίκολας Κέιτζ) σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι (Ράιαν Ρέινολντς), που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Έεπ (Έμα Στόουν). Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν’ ανακαλύψουν ότι για να επιβιώσουν έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ακολουθώντας τους παρακάτω όρους:

1) Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook

2) Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας κάτω από τη φωτογραφία της παράστασης

3) Κοινοποιήστε Δημόσια στον τοίχο σας το διαγωνισμό

Γιατί ΚΑΙ τα παιδιά δικαιούνται να ΔΙΑΣΚΕΔΑ-ΖΟΥΝ!!

*Cine Παράδεισος: Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός, 210 – 4960955

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.