[ΔΙΑΣΚΕΔΑ-ΖΟΥΜΕ] Κερδίστε 50 (!!) διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Το μυστικό βασίλειο του δάσους» – «Τα παιδιά πάνε Σινεμά»

Με το RoadStory.gr κάθε εβδομάδα ΔΙΑΣΚΕΔΑ-ΖΟΥΜΕ!!

Κερδίστε 50 (!!) διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Το μυστικό βασίλειο του δάσους» στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου, «Τα παιδιά πάνε σινεμά», στο Cine Παράδεισος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 15:00!!

to mustiko vasileio tou dasous

Η ταινία αφηγείται τη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού, που προστατεύουν τη φύση, και του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν. Όταν μια έφηβη κοπέλα βρεθεί κατά μαγικό τρόπο σ’ αυτό το μυστικό σύμπαν, θα συμμαχήσει με ένα μπουλούκι μοναδικών και αστείων χαρακτήρων για να σώσει τον κόσμο τους …αλλά και τον δικό μας.

Η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ δανείζει τη φωνή της στη “Bασίλισσα Τάρα” ενώ το υπόλοιπο καστ θα περιλαμβάνει ταλαντούχους ηθοποιούς όπως οι Αμάντα Σέιφριντ (“Dear John”), Κόλιν Φάρελ (“Total Recall”) και Τζος Χάτσερσον (“The Hunger Games”).

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ακολουθώντας τους παρακάτω όρους:

1) Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook

2) Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας κάτω από τη φωτογραφία της παράστασης

3) Κοινοποιήστε Δημόσια στον τοίχο σας το διαγωνισμό

Γιατί ΚΑΙ τα παιδιά ΔΙΑΣΚΕΔΑ-ΖΟΥΝ με το RoadStory.gr!!

*Cine Παράδεισος: Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός, 210 – 4960955

One Response to "[ΔΙΑΣΚΕΔΑ-ΖΟΥΜΕ] Κερδίστε 50 (!!) διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Το μυστικό βασίλειο του δάσους» – «Τα παιδιά πάνε Σινεμά»"

  1. χριστινα ραπτη   Οκτώβριος 8, 2013 at 11:05 μμ

    χριστινα ραπτη θα θελαμε πολυ μια προσκληση

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.