«Είναι το στρώμα μου… διπλό» με την Ελένη Καρακάση στον Πολυχώρο Χυτήριο

Από την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, και κάθε Τρίτη μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου στο Χυτήριο, η Ελένη Καρακάση ξεφυλλίζει μουσικά το κεφάλαιο Έρωτας.

photo3_1

 

Από τον Θεοδωράκη, τον Χατζιδάκι και τον Ξαρχάκο μέχρι τον Κραουνάκη, τον Κηλαηδόνη, τον Μικρούτσικο και τον Λοϊζο. Με ενδιάμεσες στάσεις στον Καλδάρα, τον Ζαμπέτα, τον Σπανό, τον Νικολόπουλο, τον Λειβαδά, τον Καραμουρατίδη. Με την υπέροχη φωνή της και το μοναδικό της ταμπεραμέντο η Ελένη Καρακάση μας θυμίζει λόγια και μουσικές, που σιγομουρμουρίσαμε όλοι κεραυνοβολημένοι από έρωτα. Είτε πετώντας στα ουράνια είτε πεσμένοι στα πατώματα.

Με τον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο να τη συντροφεύει στο πιάνο και τον Δημήτρη Χαλιώτη να διαλέγει τα τραγούδια και να βάζει την πινελιά του στις ενδιάμεσες σύντομες πρόζες, η Ελένη Καρακάση μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα και να τραγουδήσουμε στο διπλανό μας «στρώσε το στρώμα σου για δυο».

Κι επειδή «η αγάπη θέλει δύο», η Ελένη καλεί στη σκηνή μαζί της τέσσερις εκλεκτούς φίλους της. Έναν για κάθε παράσταση. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης της κάνει ποδαρικό στις 4 Φεβρουαρίου και ακολουθούν ο Αντώνης Λουδάρος, o Μιχάλης Μαρίνος και ο Θανάσης Αλευράς.

«Είναι το στρώμα μου διπλό»

Τραγουδάει η Ελένη Καρακάση
Στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος
Επιμέλεια προγράμματος – Κείμενα: Δημήτρης Χαλιώτης

Special Guests: Αλέξανδρος Μπουρδούμης (4/2), Μιχάλης Μαρίνος (11/2), Αντώνης Λουδάρος (18/2), Θανάσης Αλευράς (25/2)

Φωτογραφίες: Gio Holgersson
Σχεδιασμός αφίσας: Μιμίκα Καπούλα

Τις Τρίτες 4, 11, 18 και 25 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο Χυτήριο

Ώρα Έναρξης: 9.00 μ.μ.
Είσοδος: 5 ευρώ
Τηλ. κρατήσεων: 210 3412313

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)
τηλ.: 2103412313

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.