Ελεονώρα Μελέτη: «Έκανα πιάτσα στη Συγγρού και δοκίμασα ναρκωτικά»

Ελεονώρα Μελέτη

Μπορεί ο τίτλος να ακούγεται υπερβολικός και να προϊδεάζει μία ακόμη fake δημοσίευση στο διαδίκτυο, η ίδια ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται σε συνέντευξή της πως είναι πέρα για πέρα αληθής.

Για τις ανάγκες ρεπορτάζ της νέας της εκπομπής #Hastag στο κανάλι Ε, η ίδια όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μεταμφιέστηκε σε ιερόδουλη και κυκλοφόρησε στα πεζοδρόμια της Συγγρού.

Η λέξη κωλώνω δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου. Μεταμφιέστηκα λοιπόν και έκανα πιάτσα στη Συγγρού. Δε με αναγνώρισε κανείς. Είναι πάρα πολύ εύκολο να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα πόρνη αλλά πολύ δύσκολο να ακούσεις τη δική της σκέψη

αναφέρει η παρουσιάστρια και αποδεχόμενη πως έλαβε και ειδικά μαθήματα για τον συγκεκριμένο «ρόλο» συμπληρώνει:

Υπάρχει ειδική γλώσσα που χρησιμοποιείται για να πεις σε έναν υποψήφιο πελάτη πως δεν θέλεις να συνεχίσεις μαζί του. Πιο πριν δασκαλεύτηκα.

Τέλος παραδέχεται πως έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που την ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως αυτό έγινε στο πλαίσιο της βιωματικής έρευνας που ανέλαβε να εκπονήσει:

Πρώτη φορά στα 36 μου δοκίμασα ναρκωτικά. Έχω βρεθεί άπειρες φορές σε παρέες που έχουν κάνει αλλά ποτέ δε μπήκα στον πειρασμό. Όλο αυτό μου προκαλεί θλίψη και οίκτο γι αυτόν που το κάνει

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.