Ε. Ακρίτα προς Δ. Βερύκιο: Σας βαριέμαι αφόρητα… ομοφοβικέ ΠΛΗΝάδελφε


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

Έλενα Ακρίτα

Στον Δήμο Βερύκιο είναι «αφιερωμένη» σημερινή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η δημοσιογράφος απευθυνόμενη στον «ΠΛΗΝάδελφο» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί κάνει λόγο για την μανιώδη σχεδόν από μέρους του επίθεση που έχει ως βάση τα δημοσιεύματα άρθρων της Χρυσής Αυγής αναφορικά με τη σύνταξη του πατέρα της που εισέπραττε κατά το παρελθόν.

Όπως κατέστησε σαφές και στο πρόσφατο παρελθόν η κα. Ακρίτα έχει κινηθεί νομικά έναντι εκείνων που παραποιούν σε βάρος της την πραγματικότητα.

Η ανάρτησή της ως έχει:

Προς τον Δήμο Βερύκιο
Κύριε,
Χίλια συγγνώμη που δεν ασχολήθηκα μαζί σας νωρίτερα, αλλά σας βαριέμαι αφόρητα. Τον τελευταίο καιρό όμως, αντλείτε το 15λεπτάκι της δημοσιότητας που σας αναλογεί περιφέροντας ως γυρολόγος, απο εκπομπή σε εκπομπή χρυσαυγίτικα δημοσιεύματα που με αφορούν: άλλωστε, οι πηγές του κάθε δημοσιογράφου είναι ανάλογες με το ήθος του. Οι υπεύθυνοι που τα διακινούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη, μια που έχουν ήδη κατατεθεί, από μένα, μηνύσεις αλλά και αγωγές εις βάρος τους.
Η επίμαχη ερώτηση του χρυσαυγίτη Χρ. Παππά που κατατέθηκε τότε στην Βουλή – αποσύρθηκε άρον άρον, όταν κατάλαβε την γκάφα του. Εσείς συνεχίζετε. Κι αυτό διότι σας αποκάλεσα ‘ομοφοβικό ΠΛΗΝάδελφο’, όταν επιτεθήκατε χυδαία σε γκέι συμπολίτη μας.
Για να τελειώνουμε. Έχω κινηθεί νομικά εναντίον όλων αυτών των φασιστικών μορφωμάτων και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.
Εγώ έδωσα τις απαντήσεις μου. Εσείς δώσατε τις δικές σας; Έχετε εξηγήσει επαρκώς μετά το μέγα σκάνδαλο των υποβρυχίων:
1.) Γιατί σας αναφέρει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο ημερολόγιο του;
2.) Γιατί εσάς ΕΙΔΙΚΑ κι όχι τους δεκάδες άλλους δημοσιογράφους που κάλυπταν τότε το ρεπορτάζ του υπουργείου Αμυνας;
3.) Γιατί συναντηθήκατε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΦΟΡΕΣ μαζί του μόνο την περίοδο 2010-2011;
4.) Γιατί κάποιες συναντήσεις των δυο σας δεν έγιναν στο υπουργείο, αλλά στο διαβόητο σπίτι του Άκη στην οδό Κόμνα Τράκα;
5.) ΚΑΙ 30 φορές ΚΑΙ κατ’ ιδίαν στο σπίτι του;
6.) Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ προφανώς;
7.) Γιατί τον υπερασπιζόσασταν με τέτοιο πάθος τον καταχραστή πρώην υπουργό; Οι ‘ανάγκες του ρεπορτάζ’ δεν υπήρχαν πια – φυλακή ήταν πλέον ο Άκης.
Κι επειδή εγώ δεν ρίχνω μπαλωθιές στον αέρα όπως εσείς – παραθέτω και το ηχητικό ντοκουμέντο: ΛΕΤΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ: «Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ»! 
Αυτό και τέλος. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Αρκετή τοξικότητα μας περιβάλλει. Αν θέλετε να συνεχίσετε το υβρεολόγιο μόνος, θα κάνετε σόλο καριέρα. Εγώ δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω!

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.