Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξεράγη στο πρόσωπο σερβιτόρας (Βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Buck Inn Hotel στο Richmond της Αγγλίας, όταν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο πρόσωπο μίας σερβιτόρας και έβαλε φωτιά στο φόρεμά της.

e cigaretteΗ 18χρονη Laura Baty εργαζόταν στο ξενοδοχείο το περασμένο Σάββατο, όταν ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο, γύρισε το πρόσωπό της και ένιωσε ένα κύμα φωτιάς να έρχεται προς τα πάνω της.

Η νεαρή δήλωσε πως ετοιμαζόταν να δώσει τα ρέστα σε κάποιους πελάτες, όταν άκουσε την έκρηξη και είδε το φόρεμά της να τυλίγεται στις φλόγες. «Άρχισα να κλαίω υστερικά και είδα το χέρι μου μαύρο. Το φόρεμά μου έπιασε φωτιά όπως έφευγα και δεν ήξερα τι συνέβαινε. Ένας πελάτης με πήγε στο μπάνιο για να ηρεμήσω. Μου έπλυνε το χέρι και εξακολουθούσα να μην έχω συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί», δήλωσε η ίδια.

Η κοπέλα δεν είχε καταλάβει ότι η έκρηξη είχε προκληθεί από το ηλεκτρονικό τσιγάρο του συναδέρφου της Stewart Paterson, αλλά νόμιζε ότι οφειλόταν σε κάποιο πυροτέχνημα που έσκασε.

Ο λόγος που προκλήθηκαν όλα αυτά ήταν πολύ απλά ότι ο νεαρός είχε βάλει το ηλεκτρονικό του τσιγάρο στο φορτιστή του ipad, πράξη που όπως ο ίδιος είπε είχε κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Πηγή: zougla

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.