«Η αγάπη δυναμώνει…» σε όλη την Ελλάδα! – Δείτε το πρόγραμμα της περιοδείας

«Η Αγάπη Δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει….»:  το τραγούδι που ήδη παίζει στα ραδιόφωνα και μας ξεσηκώνει, είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακούσει κανείς σε όποια από τις συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα καταφέρει να παραβρεθεί.

Xatzigiannis

Ετοιμαστείτε  να τραγουδήσετε ένα αξέχαστο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο από τις παλιές επιτυχίες του Μιχάλη, «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια», «Το σ’αγαπώ», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Όλα ή τίποτα»…ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές» «ΠλάιΠλάι» αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του από το δίσκο «Η Αγάπη Δυναμώνει» που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του που παραμένει για περισσότερο από μια δεκαετία πρωταγωνιστής στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεσηκώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους. Και ο Μηδενιστής, ο μετρ της ελληνικής ραπ ξέρει να δίνει το δικό του παλμό.

Απολαύστε τους μαζί στο «Σε έναν Τοίχο» -που παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλο το χειμώνα- αλλά και σε άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις!

Γιατί… αυτό το live… τα έχει όλα!

 

Πρόγραμμα Περιοδείας για Αύγουστο 2013

 

Κυριακή, 4 Αυγούστου: Δημοτικό Στάδιο Ανταγόρα, Κως

Δευτέρα, 5 Αυγούστου: Στάδιο Διαγόρα, Ρόδος

Τετάρτη, 7 Αυγούστου: Ευριπίδειο Θέατρο, Σαλαμίνα

Σάββατο, 17 Αυγούστου: Πράσινο Χωριό, Αρναία Χαλκιδικής

Παρασκευή, 23 Αυγούστου: Φεστιβάλ Βεγορίτιδας, Αμύνταιο    

 

Τιμή Εισιτηρίου: 12,00 €

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.