Η δική μας Λουκία Λαιμού, η τελική νικήτρια του Project #thenewmarilyn – Έτοιμη για Αμερική!!

Είναι γεγονός… Η δική μας Λουκία Λαιμού είναι η νικήτρια του διαδικτυακού casting του αμερικανικού project #thenewmarilyn.

newmarilyn

Μετά από μία μάλλον άνιση «μάχη» με τις συνυποψήφιές της, λόγω σημαντικής διαφοράς του μεγέθους αγοράς της κάθε χώρας (Αγγλία – Αμερική), η Λουκία φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της. Να υποδυθεί την μεγάλη σταρ Μέριλιν Μονρόε.

Με τη νίκη αυτή της δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αμερική και να παρευρεθεί στην τετ – α – τετ οντισιόν της εταιρείας παραγωγής.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί πως εκτός του ότι η ανακοίνωση του ονόματος της νικήτριας άργησε αισθητά να ανακοινωθεί (ακόμη και δεδομένης της διαφοράς ώρας μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής), τροποποιήθηκε και το έπαθλο.

lemos

Έτσι,  αντί της ανακοίνωσης της νικήτριας του διαγωνισμού και μόνο, απονεμήθηκαν και άλλα δύο «βραβεία», το «Looks Award» και το «Spirit Award» για τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, δίνοντας την… έκτακτη δυνατότητα στις εκπροσώπους της Αγγλίας και της Αμερικής να παρευρεθούν επίσης στην οντισιόν.

Όπως και ΄χει το κοινό μίλησε και επέλεξε την Λουκία ως την πλέον ιδανική για να ενσαρκώσει την Μέριλιν.

Θάνος Βάγιος

Διαβάστε την συνέντευξη της Λουκίας Λαιμού στο RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.