Η Θεσσαλονίκη βιώνει την «Δευτέρα παρουσία»!

Δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ένας ευφάνταστος μαέστρος και ένας Κουβανός μουσικός αποτελούν τα συστατικά για να αλλάξουν γεύση τα βαρετά -συνήθως- βράδια της Δευτέρας. Extra tip στη συνταγή είναι το ειδυλλιακό μέρος, που βρέχεται από τα νερά του Θερμαϊκού.

Ο Αντώνης Λουδάρος και η Μπέτυ Μαγγίρα παρουσιάζουν κάθε Δευτέρα στο κοινό της Θεσσαλονίκης τη μουσικοθεατρική παράσταση «Δευτέρα παρουσία», μια παράσταση που έχει σκοπό να φτιάξει τη διάθεση των θεατών. Παρακολουθώντας τη συνειδητοποίησα ότι τα καταφέρνει και μάλιστα πολύ καλά. Η γκάμα των τραγουδιών που ακούγονται ευρεία, καλύπτοντας χρονικά αρκετές 10ετίες. Έτσι εξηγείται για ποιο λόγο το κοινό ανήκει σε διάφορες ηλικιακές ομάδες, οι οποίες απολαμβάνουν εξίσου το πρόγραμμα και όλο το μαγαζί γίνεται μια μεγάλη παρέα.

Η Μπέτυ Μαγγίρα της οποίας το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο εντυπωσιάζει γυναίκες και άνδρες τόσο με την άψογη εμφάνισή της, όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες. Επάνω στη σκηνή καταφέρνει τη μια στιγμή να έχει το ρόλο της απόλυτης ντίβας και αμέσως μετά να απευθύνεται στο κοινό τόσο ζεστά και άμεσα που μπορεί άνετα να σου δημιουργήσει την εντύπωση ότι είναι η παλιά παιδική σου φίλη.

Από την άλλη πλευρά ο παρτενέρ της Αντώνης Λουδάρος αστείρευτος, μέσα σε όλα τα άλλα με τα οποία ασχολείται φέτος το χειμώνα, ανεβαίνει κάθε Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που παρατηρώντας των επάνω στη σκηνή σκέφτεσαι: «Αυτός ο άνθρωπος είναι γεννημένος με το άστρο επάνω του». Τραγουδάει με το δικό του ιδιαίτερο στυλ, χωρίς όμως να χάνει την ιδιότητα με την οποία τον έχουμε γνωρίσει, αυτή του ηθοποιού, αφού δεν σταματάει να κάνει τα δικά του… σκερτσάκια επί σκηνής.

Παρέα, λοιπόν, με τον μαέστρο τους Στέφανο Κόκκαλη και τον Manolo Vega στο σαξόφωνο και τα ντραμς δημιουργούν ένα απολαυστικό σύνολο. Ερμηνεύουν κομμάτια Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ακόμη και επιτυχίες που παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μια παράσταση με πολλές εκπλήξεις που αξίζει να τη δεις και που ξέρεις… μπορεί να γίνεις κι εσύ πρωταγωνιστής!

 

Τοποθεσία: Bungalow white (Μεγ. Αλεξάνδρου 10, Νέα παραλία)

Ζωή Καρασουλτάνη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.