Η Ιωάννα Ζερβολέα παρουσιάστρια στην «Ονειρούπολη» της Δράμας

ζερβολέα 1

Μπορεί η Ιωάννα Ζερβολέα να έχει μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι, φαίνεται όμως πως διαθέτει και άλλο ταλέντο αυτό της παρουσιάστριας.

Η όμορφη τραγουδίστρια από το περασμένο Σάββατο βρίσκεται στην Δράμα προκειμένου να παρουσιάσει το εορταστικό πρόγραμμα στο Χωριό του Αί Βασίλη στην Ονειρούπολη Δράμας.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις όπως κάθε χρόνο είναι πάρα πολλές που μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι ταξιδεύοντας σε ένα μαγικό χώρο που σε κάνει πραγματικά να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στο Χωριό του Άγιου Βασίλη.

Μαζί της είναι και ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Νίκος Τιλκερίδης.
Οι εκπλήξεις όμως στην Ονειρούπολη δεν σταματούν εδώ.
Το περασμένο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Ονειρούπολή ήταν άκρως εντυπωσιακή και πολύ γιορτινή.

Η Ιωάννα Ζερβολέα είχε τα γενέθλια της και ο Χρήστος Φερεντίνος βγήκε στην σκηνή με τον κόσμο να τον αποθεώνει λέγοντας το happy Birthday στην τραγουδίστρια και παρουσιάστρια των εορταστικών εκδηλώσεων.

ζερβολέα 2

Στην συνέχεια ακολούθησε μουσική βραδιά με την Κατερίνα Στικούδη να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα τραγούδια της..Είναι γεγονός πως οι εκδηλώσεις στην Ονειρούπολη θεωρούνται η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε όλη την Ελλάδα, όπου κάθε χρόνο περνάει πλήθος κόσμου αλλά και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες που πλαισιώνουν το μουσικό πρόγραμμα.Έτσι και φέτος, για 13η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται αυτή η μεγάλη χριστουγεννιάτική γιορτή στην Βόρεια Ελλάδα όπου φιλοξενούνται αγαπημένοι τραγουδιστές , ανάμεσα τους οι Onirama, και πολλοί άλλοι.

Η Ιωάννα Ζερβολέα θα παραμείνει στην Δράμα μέχρι τις 8 Ιανουαρίου όσο κρατήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις, και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα κάνοντας μουσικά live σε διάφορα clubs.

To σίγουρο πάντως είναι πως η Ιωάννα Ζερβολέα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο για την εξαιρετική παρουσιάση όσο και με το στυλ που διαθέτει μέσα από τις καθημερινές εμφανίσεις της ως παρουσιάστρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.