«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ» ζωντανεύει στο Μικρό Παλλάς – Επίσημη πρεμιέρα (φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η κατάρα της Ίρμα Βεπ» στο θέατρο «Μικρό Παλλάς» με πρωταγωνιστές τον Γεράσιμο Γεννατά και τον Κρατερό Κατσούλη. Και όπως ήταν αναμενόμενο το πλήθος του κοινού αλλά και των επωνύμων που έδωσε το παρόν τους καταχειροκρότησε. Ανάμεσά τους η Μ. Ντενίση, η Κ. Καραβάτου, η Π. Τρικαλιώτη, η Μ. Κορινθίου, η Μ. Μπεκατώρου, η Ν. Δούνια τους οποίους και απαθανάτησε ο φωτογραφικός φακός του RoadStory.gr.

Η Καάρα της Ίρμα Βεπ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά (για τον Γ. Γεννατά είναι η τρίτη, καθώς το ίδιο έργο ανέβασε και με τον Α. Λουδάρο τρεις σεζόν πριν) οι δυο ηθοποιοί δίνουν ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας… οχτώ ρόλων. Ενός ζευγαριού, μιας υπηρέτριας, ενός σταβλίτης, μιας νεκρής (;;) γυναίκας, ενός λυκανθρώπου, ενός ξεναγού και μιας ζωντανής (;;) μούμιας…

Τώρα, πως συνταιριάζονται και χωράνε όλα αυτά σε μια σκηνή;; Την απάντηση δίνει ο Charles Loudlam, ο οποίος και έγραψε το θεατρικό έργο έχοντας συμπεριλάβει πινελιές χιτσκοκικές, σαιξπηρικές, «λυκανθρωπικές» και «αρχαιολογικές»!!

Περισσότερα επί σκηνής!

Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο τύπου της παράστασης

Θάνος Βάγιος
Φωτογραφίες: Μαριέττα Τούτση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.