Η μεγάλη επιστροφή της Cheryl Cole στο X-Factor!


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

Η βρετανίδα τραγουδίστρια, Cheryl Cole, έκανε την μεγάλη έκπληξη και ανακοίνωση τα χαρμόσυνα!

cheryl-cole-x-factor

Μετά από 4 χρόνια το X-factor θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει την νεαρή τραγουδίστρια ως κριτή και μέντορα ομάδας στην ενδέκατη σειρά επεισοδίων του reality ανάδειξης ταλέντων.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσω της ίδιας και του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, λέγοντας τα εξής:“Είμαι πολύ χαρούμενη κι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο X-Factor. Είμαι γεμάτη έμπνευση και έτοιμη να αναδείξω το νέο ταλέντο.”

Από την πλευρά του ο πασίγνωστος κριτής και κάτοχος της δικής του δισκογραφικής εταιρίας Simon Cowell, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που η Cheryl δέχτηκε να συμμετάσχει στο X-Factor ξανά.” Το συμβόλαιο που υπέγραψε η τραγουδίστρια ανέρχεται στο 1,2 εκ. δολάρια, ποσό άκρως δελεαστικό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και το επόμενο solo album της μέσα στο 2014 είναι μεγάλο, ενώ δεν απορρίπτεται το γεγονός ότι μπορεί να συνεργαστεί ξανά με την Nicola Roberts, μέλος των Girls Aloud. Η ημερομηνία έναρξης των επεισοδίων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Ηλ. Λήμνιου

 

 

Ηλέκτρα Λήμνιου
elektra_lim@hotmail.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.