Η «Πολίτικη Κουζίνα» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο ΜΜΘ

Μέσα από ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην Πόλη των αρωμάτων, μας μεταφέρει 10 χρόνια μετά η Ευανθία Ρεμπούτσικα στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ».

Ένα ταξίδι μέσα από το soundtrack της ταινίας που παρουσιάστηκε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ολόκληρο στο Παλλάς ανεβαίνει αυτούσιο στη Θεσσαλονίκη και το Μέγαρο Μουσικής για 2 μοναδικές παραστάσεις, την Πέμπτη 5 & την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

politiki kouzina

Μουσικά συμπράττουν η Athens Academica, ένα μουσικό σύνολo 15 εγχόρδων και 6 σολίστες: οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο, Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν, Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος – κόντρα μπάσο, Γιώργος Κοντογιάννης – κιθάρα/μπουζούκι και ο Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι.

Συμμετέχουν η Νατάσα Θεοδωρίδου & η Dilec Koc που είχαν ερμηνεύσει μοναδικά τα τραγούδια «Στα λιμάνια» και «Bacharat» αντίστοιχα, στην αυθεντική ηχογράφηση.

Η μουσική θα ταξιδέψει μέσα στις εικόνες, στο άρωμα της Πόλης, στα ηλιοβασιλέματα του Βοσπόρου, στη νοσταλγία του Ελληνισμού, στο μπαχάρι και την κανέλλα χαρίζοντας μία γλυκόπικρη γεύση στα Λιμάνια που πάντα αναζητούμε.

10 χρόνια μετά…
Η «Πολίτικη Κουζίνα», μέσα από τις ιδιαίτερες μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, μας προσκαλεί ξανά σε μια περιπλάνηση σχεδόν απόκοσμη και μας προκαλεί το συναίσθημα της αναπόλησης και της συγκίνησης της ελληνικότητας που πάντα γυρεύει τον δικό της Σταθμό μέσα από την Επιστροφή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ήχος: Νίκος Βεκύρης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Διεύθυνση παραγωγής: Ερωφίλη Γκόνου
Βοηθός παραγωγής: Μελίνα Μπομποτά
Σκηνοθεσία:  Ραχήλ Καλαντζοπούλου

Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων – Cantini

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Πέμπτη 5 & Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 21:00 (Αίθουσα φίλων μουσικής Μ1)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
50€, 40€, 35€, 30€, 25€, 15€ – 20€ (μαθητικό-φοιτητικό), 15€ (κάρτα ανεργίας)

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 
25ης Μαρτίου με παραλία, ακριβώς δίπλα από το Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο
Τηλέφωνο: 2310 895800

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.