Η Ταμίλλα Κουλίεβα ως «Νταντά από τον ουρανό» στο θέατρο Κήπου

Η παραγωγή του Θεάτρου «Κολοσσαίον», «Νταντά από τον Ουρανό», παρουσιάζεται από την Κυριακή 21 έως και την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013, στις 21:15, στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

main_MESA

Το έργο στο οποίο την σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Ταμίλλα Κουλίεβα, είναι βασισμένο στο βιβλίο της Π.Λ Τράβελς, «Μαίρη Πόππινς».

Λίγα λόγια για το έργο

Μια μαγική νταντά από τον ουρανό, αναλαμβάνει τα παιδιά μίας γήινης και εύπορης οικογένειας, με έναν πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι και κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια. Μαζί θα γνωρίσουν αξιοσημείωτους χαρακτήρες και θα ανακαλύψουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον.

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα

Χορογραφία: Μαριάνθη Ψωματάκη

Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Αθανάσιος Κολαλάς

Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Αργυριάδης

Φωτισμοί: Τρύφων Κεχαγιάς

Βοηθός Σκηνοθέτη: Εύα Κουμανδράκη

Βοηθός σκηνογράφου, ενδυματολόγου: Μαρία Μακρή

Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Ταμίλλα Κουλίεβα, Φώτης Σπύρος, Παναγιώτης Αργυριάδης, Σέβη Δονσούζη, Αλέξανδρος Καλτζίδης, Κωνσταντίνος Κοτρότσιος, Στέλλα Κοπάνου, Έλενα Παντελίδου, Αγάπη Παπαθανασιάδου, Περικλής Σταύρου, Θεοδόσης Φυλακτός, οι μικρές Κλέα Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ζαφειρίου και ο μικρός Στέφανος Καλτζίδης.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 12 ευρώ για το κανονικό και στα 8 ευρώ για το φοιτητικό και παιδικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.