Η χρωματική παλέτα της μόδας για το φετινό χειμώνα!

Ποια χρώματα πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας γι’ αυτή τη σεζόν;

xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (12)

Μα φυσικά το διαχρονικότατο μαύρο που δεν το βαριόμαστε ποτέ και μας βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση για τον συνδυασμό χρωμάτων!

Και ποιος είναι ο απόλυτος συνδυασμός του; Το λευκό βέβαια, που δεν είναι το εντελώς άσπρο του καλοκαιριού αλλά παραμένει πολύ κοντά σ’ αυτό! Τα χρώματα μαύρο-άσπρο μπορείτε να τα συναντήσετε είτε ως κύρια χρώματα σε ένα ρούχο, είτε ως συμπληρωματικά. Φέτος το λευκό θα φορεθεί πολύ και μόνο του ως φόρεμα αντικαθιστώντας το little black dress, ως πανωφόρι κλέβοντας τις εντυπώσεις ή ως σύνολο φορώντας ένα τοπ με φούστα, παντελόνι ή ακόμα καλύτερα παντελόνα!

xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (13)

Το μπλε και πάλι κυριαρχεί και φαίνεται ότι δεν θέλουμε να το αποχωριστούμε, αφού τα τελευταία χρόνια είναι στα απόλυτα must. Μια νέα απόχρωση του μπλε που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι το μπλε της «Μυκόνου». Η απόχρωση αυτή είναι αρκετά αναζωογονητική και προσφέρει φρεσκάδα. Το χρώμα αυτό κατατάσσεται στα χρώματα που κολακεύουν κάθε τύπο δέρματος και συνδυάζεται πολύ εύκολα με άλλα χρώματα.

xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (4)

Οι κόκκινες πινελιές δεν θα πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας αλλά θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να είναι στην πιο βαθιά, σκούρα απόχρωση αυτών. Χρώμα που έλκει τα βλέμματα όλων και κάνει τη γυναίκα να ξεχωρίζει.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε το γκρι και το στρατιωτικό λαδί που επανέρχεται δυναμικά.

Τέλος οι τόνοι της καραμέλας και του καφέ, οι γήινες δηλαδή αποχρώσεις αλλά και κάποιες παστέλ όπως το ροζ της παστίλιας και το σάπιο μήλο ανήκουν στη φετινή χρωματική παλέτα επίσης!

gn_pink2

Ό,τι χρώμα κι αν επιλέξουμε, λοιπόν, να προσέχουμε πάντα να ταιριάζει με την επιδερμίδα μας, την ιδιοσυγκρασία μας αλλά σίγουρα και με την διάθεσή μας!

Κατερίνα Δαούλκα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.