Θάνατος 8χρονού από δοκάρι γηπέδου 5Χ5

Το ανέμελο παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία! Το 8χρονο αγοράκι βρισκόταν στο γήπεδο γιατί είχε προπόνηση με τοπικό αθλητικό σύλλογο στο γήπεδο 5Χ5 που βρίσκεται στην οδό Αλιμούντος στην Ηλιούπολη. Την προπόνηση παρακολουθούσε ο πατέρας του, ο οποίος είδε το γιο του να καταπλακώνεται από το δοκάρι και να ξεψυχάει.

Το παιδί καταπλακώθηκε από τη δοκό του τέρματος με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο μετά από 20′ και μετέφερε το αγοράκι στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 8χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δοκάρι του τέρματος «ξηλώθηκε» από το δυνατό αέρα.  Στο γήπεδο, λίγες ώρες μετά το συγκλονιστικό δυστύχημα δεν υπάρχει κανείς! Επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι κι ένα καντηλάκι που σιγοκαίει επιβεβαιώνει το τραγικό συμβάν!

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που επεφύλασσε η μοίρα για το 8χρονο αγοράκι, ενώ δεκάδες είναι τα ερωτήματα προκύπτουν τόσο για τις συνθήκες ασφαλείας σε τέτοιους χώρου όσο και για το ποιος έχει την ευθύνη για το τραγικό δυστύχημα.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.