Ισχνό προβάδισμα της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

imagesΙσχνό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής».

Ως προς την εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 29,1% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 28,7%, η Χρυσή Αυγή με 13,1%, το ΠΑΣΟΚ με 7,3%, το ΚΚΕ με 5,5%, οι ΑΝΕΛ με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ με 3,2% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,2  %.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 6,5%, ενώ εντύπωση προκαλεί η πτώση της ΔΗΜΑΡ, που φαίνεται ότι πληρώνει την αποχώρησή της από την κυβέρνηση.

Ως προς την παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 51% έναντι 34% του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ως συνήθως ο «κανένας» με 43% και ακολουθεί ο Α. Σαμαράς με 30% και ο Αλέξης Τσίπρας με 12%.

Κατά της κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις στο δημόσιο το 47% θεωρεί ότι πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων, ωστόσο το 50% αντιτίθεται στις απολύσεις.

Σε ερώτηση για τη Δημοτική Αστυνομία, οι απαντήσεις είναι περισσότερο ξεκάθαρες. Το 62% διαφωνεί με την κατάργησή της και μόλις το 32% συμφωνεί.

Τέλος, το 57% θεωρεί τις μεταρρυθμίσεις, πολιτική κατά των ασθενέστερων στρωμάτων και το 40% πιστεύει ότι πρέπει να συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση.

Πηγή:news247.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.