Φωτογράφιση – Καθημερινότητα με φινέτσα και στυλ

Δουλειά, μαθήματα, υποχρεώσεις, οικογενειακές, κοινωνικές, τρέξιμο, κούραση, ταλαιπωρία… Είτε είσαι φοιτήτρια ή επαγγελματίας, είτε συνδυασμός αυτών των δύο είμαι σχεδόν βέβαιη ότι τα παραπάνω είναι στοιχεία της καθημερινότητάς σου.

tumblr_m4t67uMSjN1qkzyq7o1_500

Το ερώτημα είναι ένα, πως διατηρείς κομψή την εμφάνιση σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να ακολουθήσεις τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας σου; Εδώ σας θέλω… και μην ακούσω το γνωστό: «Δεν τη διατηρείς!». Δεν το δέχομαι σαν απάντηση. Εφόσον υπάρχουν γυναίκες που φαίνεται πως το καταφέρνουν σημαίνει ότι μπορούμε όλες! Η λύση πάντως δεν βρίσκεται στις ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά, ούτε στο “copy-paste” εμφανίσεων διάσημων κυριών. 

Η βοήθεια των ειδικών είναι πάντοτε πολύτιμη. Μικρά μυστικά σε συνδυασμό με σταθερές επισκέψεις στους… μάγους των γυναικών, όπως χαρακτηρίζω εγώ κομμωτές και αισθητικούς δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα! Φυσικά πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει αγάπη για τον εαυτό μας και διάθεση για να τον φροντίσουμε!

Η ενδυματολόγος-στυλίστρια Καίτη Πανταζοπούλου θέλησε όχι να αλλάξει, ούτε να τροποποιήσει στο παραμικρό, αλλά να αναδείξει το styling οκτώ γυναικών από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και να αποδείξει έτσι, πως δεν θέλει κόπο για να δείχνεις στυλάτη, αλλά τρόπο!

Δείτε τις, «αντιγράψτε» στοιχεία που σας εκφράζουν και αφομοιώστε τα στα δικά σας outfits.

Κείμενο: Ζωή Καρασουλτάνη

Photographer: Κωνσταντίνος Κεχαγιάς

Stylist: Καίτη Πανταζοπούλου

Make-up Artist: Παναγιώτα Ζούτη

Hairstylist: Λίνα Αγγλίδου

Photoshooting at Maiami Fish&Sea

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.