Και ουσιαστικά εκτός ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου

“Το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια” Με τη φράση αυτή η Άννα Διαμαντοπούλου έβαλε και τυπικά τέλος στη σχέση της με το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι είναι έτοιμη να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός νέου κόμματος στο χώρο της κεντροαριστεράς, τονίζοντας ότι την ίδια δεν την ενδιαφέρει αν θα είναι αρχηγός.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ “Η άλλη όψη” και τον Μανόλη Κοττάκη η πρωην υπουργός επισήμανε ακόμη ´οτι από το Φθινόππωρο πρέπει “να τελιώσειτο καθεστώς της τρόικας” και παράλληλα να υπάρξει υποτίμηση του ευρώ, ενώ υπογράμμισε ότι ο έλεγχος για την εφαρμογή του προγράμματος και του μνημονίου να αντικατασταθεί από το Κοινοβούλιο.

Επίσης η κ. Διαμαντοπούλου υπεραμύνθηκε των μεταρρυθμίσεων που προώθησαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, ασκώντας κριτική στη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τις υποστήριξε, ενώ αναγνώρισε τη συμβολή του Αντώνη Σαμαρά στη πολιτική σταθερότητα.

Σημείωσε τέλος ότι αυτή την περίοδο “…ενώ έχουμε συναρμολογήσει και πάλι το αυτοκίνητο, λείπουν η μηχανή και το καύσιμο”, ενώ τάχθηκε υπερ της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης και ενός κονού ευρωπαϊκου φορολογικού συστήματος.

Πηγή:newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.