Καλοκαίρι και λευκό πάνε μαζί! Προτιμήστε το!

Τι λατρεύουμε στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις; Μα φυσικά το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το λευκό!

white.jpg 2Είναι αναμφισβήτητα το κυρίαρχο χρώμα γα το καλοκαίρι από την πιο casual εμφάνισή μας το πρωί, μέχρι την πιο επίσημη εμφάνισή μας το βράδυ, που μπορεί να είναι τόσο εντυπωσιακή ώστε να κλέψει τις εντυπώσεις περισσότερο από κάθε έντονο χρώμα…!

Το λευκό συνδυάζεται πολύ εύκολα με όλα τα χρώματα κι αυτό διευκολύνει πολύ όλες τις γυναίκες ακόμα κι εκείνες που δεν μπορούν ή δεν γνωρίζουν πως να το κάνουν πετυχημένα!

Ο συνδυασμός, όμως, που εξακολουθεί να είναι must και το καλοκαίρι είναι με το μαύρο χρώμα, μια ασφαλής επιλογή αλλά και μεγάλη τάση επίσης, που ξεκίνησε από το χειμώνα! Προτιμάμε συνήθως το πάνω μέρος να είναι με άσπρο χρώμα αλλά, ακόμα  πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνει όταν το επιλέγουμε για το κάτω μέρος. Για παράδειγμα ένα μαύρο τοπ με μια άσπρη παντελόνα ή στενό παντελόνι ή μια maxi αέρινη φούστα.

white

Για όλες εμάς τις μεσογειακές που λατρεύουμε το μαύρισμα, δεν χάνουμε ποτέ την ευκαιρία να το τονίζουμε ακόμα περισσότερο με outfits μόνο σε λευκό χρώμα, είτε φορώντας μακριά ή κοντά φορέματα, είτε ολόσωμες φόρμες ή υιοθετώντας το ανδρόγυνο look!

white.jpg7Σημαντικό είναι, βέβαια, να συνδυάζουμε τις ολόλευκες εμφανίσεις μας με τα κατάλληλα σε χρώμα αξεσουάρ! Αγαπημένος συνδυασμός είναι σε χρυσό ή μπρονζέ χρώμα αξεσουάρ που δίνουν την αίσθηση ότι η εμφάνισή μας είναι άκρως καλοκαιρινή.

white2

Όπως και να το συνδυάσουμε το λευκό είναι το κλασσικό χρώμα που θα κλέβει πάντα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις!

Προτιμήστε το και… καλό και λαμπερό μας καλοκαίρι…!!!

daoulka

 

 

 


Κατερίνα Δαούλκα, 
Στυλίστρια – Σχεδιάστρια μόδας

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.