Μία άγνωστη φιλία της showbiz αποκαλύπεται…

Δύο πετυχημένες γυναίκες με καριέρα σε διαφορετικούς χώρους μοιράζονται μία δυνατή φιλία που κρατάει πολλά χρόνια.

Ο λόγος για την Ιωάννα Ζερβολέα και την Στέλλα Δίγκα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και η όμορφη γυμνάστρια μπορεί να της χωρίζει η απόσταση Αθήνα- Θεσσαλονίκη εκείνες όμως  βρίσκουν το χρόνο να συναντιούνται, και μάλιστα  πολύ συχνά.
Κοινή τους αγάπη η γυμναστική κάτι που φαίνεται τόςο από τα καλογυμνασμένα κορμιά που διαθέτουν  οι δύο εντυπωςιακές γυναίκες όςο και από τις άψογες καμπύλες τους που κάνουν τον τέλειο συνδυασμό.

Άλλωστε η Στέλλα Δίγκα ασχολείται επαγγελματικά με την γυμναστική, καθώς είναι αρκετά δημοφιλής στην συμπρωτεύουσα και θεωρείται μία από τις καλύτερες personal trainer της  Θεσσαλονίκης. Η ίδια μάλιστα διαθέτει πολλές ευαισθησίες μιας και η ενασχόληση της να γυμνάζει παιδιά με ειδικές ανάγκες το επιβεβαιώνει περίτρανα.

Όσο για την Ιωάννα Ζερβολέα είναι γεγονός πως  διανύει την καλύτερη επαγγελματική της περίοδο αφού το τραγούδι με τον Ιορδάνη Αγαπητό » Πάντα Πρώτοι» έχει γίνει επιτυχία, και σε λίγο καιρό ξεκινάει live εμφανίσεις σε διάφορα club ανά την Ελλάδα.  Πριν όμως αρχίςει την μουςική της περιοδεία, η όμορφη τραγουδίστρια ετοιμάζεται  να ταξιδέψει στην Δράμα προκειμένου να παρευρεθεί σε πολύ γνωστό  γιορτινό event σε ρόλο έκπληξη.

Το σίγουρο  είναι πως οι δύο φίλες όταν συναντιούνται, εκτός από τις βραδινές εξόδους τους, δεν χάνουν ευκαιρία να γυμναστούν μαζί μιας και το moto της Στέλλας Δίγκα είναι «Gym everywere».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.