Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής δίνουν ξανά «Ρεσιτάλ» φέτος το καλοκαίρι

Μετά την τελευταία δισκογραφική τους συνάντηση, Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής τράβηξαν το δρόμο τους, ο καθ’ ένας χωριστά, και χάραξαν τη λαμπρή καλλιτεχνική τους πορεία. Ρεσιτάλ, Ταμ – ταμ και Συνάντηση, τρεις κύκλοι τραγουδιών και τρεις σταθμοί στη δισκογραφία…

marinella_xatzhs_2013_01_01

Το Ρεσιτάλ ωστόσο ήταν αυτό που μάγεψε και επικράτησε ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών. Μία συλλογή με υπέροχα τραγούδια που η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό και τις πρόσφατες εμφανίσεις τους στο Παλλάς στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τους πρώτους μήνες του 2013, θα τραγουδήσουν σε μια σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Μετά τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες τους σε πάνω από 20 πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα βρεθούν στην Καισαριανή στο Θέατρο Αντώνης Καλογιάννης την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια την Πέμπτη 29 Αυγούστου, ενώ την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Δάσους.

Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής, λοιπόν, επιτέλους και πάλι μαζί επί σκηνής. Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες δικαιώνουν τις προσδοκίες όσων περίμεναν αυτή τη σύμπραξη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία μουσικής απόλαυσης. Θα ενώσουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν και να μας συγκινήσουν με τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

assets_LARGE_t_420_54107026

Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μία Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Μία συνάντηση που θα μπορούσε να ήταν μόνο μία εξαιρετική σύμπτωση που γοήτευσε. Τελικά όμως ήταν αυτό που λένε η απόλυτη χημεία. Ένα μοναδικό γεγονός από δύο καλλιτέχνες που καταλήγουν πάντα να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γι’ αυτό το :»Κι ύστερα…»

Για όλους όσους το έζησαν αλλά και όλους όσους έχουν την περιέργεια να το ζήσουν, η μουσική αυτή παράσταση είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, στο συναίσθημα, στις μνήμες της ζωής της δικής τους και της δικής μας, ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός.

Δύο από τους πρωτεργάτες του Ρεσιτάλ, ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου, παραγωγός του δίσκου και ο Γιάννης Σμυρναίος, ηχολήπτης, είναι πάλι παρόντες. Ο πρώτος στην καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος κι ο δεύτερος στον ήχο.

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαίρετοι μουσικοί: Νίκος Καπηλίδης – ντραμς, Μιχάλης Ευδαίμων – μπάσο, Γιάννης Καρακατσάνης – κρουστά, Κυριάκος Κοντάκης  – βιολί, Χριστόφορος Κροκίδης – κιθάρα, Γιώργος Παγιάτης  – πιάνο, Θανάσης  Τσαουσέλης – πλήκτρα, Σταύρος Ντούσκας – πνευστά.

 

Τετάρτη 28 Αυγούστου- Θέατρο «Αντώνης Καλογιάννης», Καισαριανή

Ώρα έναρξης: 21:30

Προπώληση: Καταστήματα Public, θέατρο Ζίνα, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καισαριανής

 

Πέμπτη 29 Αυγούστου- Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ώρα έναρξης: 21:30

Προπώληση: Δημαρχείο Νίκαιας, Παναγή Τσαλδάρη 10, 210 4278289 (08:00-15:00)

Δημαρχείο Ρέντη, Μπιχάκη 8, 210 4278289 (08:00-15:00)

Θέατρο Ζίνα, Αλεξάνδρας 74, 210-6424414 και 210-6424424

 

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου- Θέατρο Δάσους

Ώρα έναρξης: 21:30

Προπώληση: Πλατεία Αριστοτέλους

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.