[Μετακόμιση τώρα] Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Σταυρό του Νότου Plus

Eleonora ZouganeliΛίγο πριν την κυκλοφορία  του νέου της album με τίτλο «Μετακόμιση Τώρα», και μετά τις sold out εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη  «μετακομίζει» και «επιστρέφει»  στονΣταυρό του Νότου Plus.

Έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα,  υποδέχεται από 2 Φεβρουαρίου και  κάθε Σάββατο, τους φίλους της στον χώρο που πρωτοξεκίνησε τις live εμφανίσεις της, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα δείγμα της καινούργιας της  δουλειάς, αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στη πιο δημιουργική της περίοδο, έχει ετοιμάσει ένα μελωδικό ταξίδι  πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να ταξιδέψουν το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια από το επερχόμενο album της όπως το «μονάχα εγώ» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου,  τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και κομμάτια  διασκευασμένα , πολύ αγαπημένα που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Ώρα προσέλευσης: 10:00μμ

Είσοδος στο μπαρ: 10€

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος – Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.