Με την Ελένη Βιτάλη ξεκινά το Φεστιβάλ Θάλασσας στη Χαλκιδική

Η Ελένη Βιτάλη πρόκειται να ανοίξει την αυλαία του Φεστιβάλ Θάλασσας στη Χαλκιδική το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών.

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια σε μία πληθωρική μουσική παράσταση, κάνοντας μια διαδρομή- αναδρομή στους «δρόμους που αγάπησε» με τραγούδια από όλη τη δισκογραφική της πορεία . Λαϊκοί ήχοι, παραδοσιακά μονοπάτια, έντεχνα και ροκ ακούσματα θα εναλλάσσουν ρυθμικά τη μουσική σκυτάλη.

Οι ερμηνείες της Ελένης αγκαλιάζονται από τους ήχους της άταστης κιθάρας, του μπουζουκιού και του τζουρά του Δημήτρη Λάππα, από τις μελωδίες του πιάνου και της μελόντικας του Νεοκλή Νεοφυτίδη, συνομιλούν μαγικά με το όρθιο μπάσο της Αντωνίας Τσολάκη, τον κρυστάλλινο ήχο που σκορπίζει το κανονάκι του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου και τα διονυσιακά κρουστά των δύο κορυφαίων κρουστών Γιάννη Παπαγιαννούλη και Κώστα Μερετάκη.

Στο δυόμιση ωρών περίπου πρόγραμμα, ξετυλίγεται αβίαστα ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο με τραγούδια-σταθμούς της Ελένης Βιτάλη αλλά και… πειραχτικά τραγούδια άλλων δημιουργών, τραγούδια που μας “πειράζουν” όπως λέει η ίδια η Ελένη, που δεν περνάνε απαρατήρητα, που δεν περνάνε χωρίς, κάθε φορά, να μας αγγίξουν στο άκουσμά τους…

Συνταξιδιώτες της Ελένης Βιτάλη ο τραγουδοποιός Νίκος Ξύδης που ανέλαβε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης και η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Βαλέρια Κουρούπη.

Αυτό το καλοκαίρι, οι βραδιές είναι βεγγέρες με τραγούδια, με νότες, με αισιοδοξία και η Ελένη Βιτάλη με τη μουσική της παρέα, μας περιμένουν να τραγουδήσουμε να συγκινηθούμε, να επικοινωνήσουμε και γιατί όχι, να χορέψουμε σε δρόμους που αγάπησε, σε δρόμους που αγαπήσαμε…

 

Συντελεστές

Ηχητική επιμέλεια – Ηχοληψία: Μιχάλης Αλεξάκης

Διεύθυνση – Εκτέλεση Παραγωγής: Ηχόχρωμα

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21:30

Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

Τιμή εισιτηρίου: 12€

 

Σημεία προπώλησης:

• ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Α. ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ, ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 15 Κ.ΠΛΑΤΕΙΑ, ΤΗΛ. 23730. 21266

Β. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 9, Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ, ΤΗΛ. 23733. 00448

• ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ

Α. ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ Ν. ΠΕΣΙΡΙΔΗ, ΠΙΤΣΟΥΛΗ 40, ΤΗΛ. 23990. 22887

• ΝΕΑ ΤΡΙΓΛΙΑ

Α. ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΣΙΚΟΥΤΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΝΕΑ ΤΡΙΓΛΙΑ, ΤΗΛ. 6948. 725569

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.