Μητέρα» ενώπιον της δικαιοσύνης επειδή πήγε με το μωρό της σε ρέιβ πάρτι

Η Σάρα Τζέην Χάλμ, από την Ουαλία, κατηγορείται επειδή πήρε μαζί της σε ρέιβ πάρτυ τον μόλις τεσσάρων μηνών γιό της!

Μπορεί τέτοια πράξη να μην τη χωρά ανθρώπινος νούς, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό συμβάν. Άλλωστε, στο πάρτι αυτό υπήρχαν φωτογράφοι, οι οποίοι αποθανάτισαν τη… «μητέρα» μαζί με το μωρό.

Ο Σίομπμαν Φρίγκαρντ, αρθρογράφος στο site για γονείς «Netmums», σημειώνει: «Όποιος πηγαίνει το παιδί του σε ρέιβ πάρτι είναι σίγουρα τρελός». Επιπλέον, προσθέτει ότι: «Ένα μωρό τεσσάρων μηνών έχει ανάγκη από ήρεμια, όχι δυνατή μουσική και δυνατά φώτα. Αν θέλεις να βγείς έξω, προσέλαβε μια μπέιμπι σίτερ».

Εν αντιθέσει με τη γενικότερη κατακραυγή, η μητέρα προσπαθώντας να αμυνθεί και να προστατέψει τον εαυτό της αναφέρει τα εξής: «Θηλάζω το μωρό μου, οπότε πρέπει να είναι μαζί μου. Στη Γαλλία ή στην Ισπανία, οι γονείς ενθαρύννονται να παίρνουν τα παιδιά μαζί τους σε μουσικά φεστιβάλ. Η κόρη μου, Κέρρυ, έδινε την πρώτη της συναυλία στην πόλη και ήθελα να την παρακολουθήσω, που είναι το κακό με αυτό;». Εκτός αυτών, η Σάρα Τζέην υποστηρίζει: «Δεν μπορούσα να αφήσω το γιό μου επειδή πρέπει να τον θηλάζω συχνά. Δε θεωρώ πως είμαι ανεύθυνη σε καμία περίπτωση».

Πάντως, η εκδήλωση στην οποία πήγε η μητέρα με το τεσσάρων μηνών παιδί της δεν ήταν ένα απλό μουσικό φεστιβάλ, αλλά ρέιβ πάρτι. Για όσους δε γνωρίζουν, τα ρέιβ πάρτι αποτελούν διοργανώσεις όπου οι νέοι επιδιώκουν να ταρακουνήσουν το σώμα και το μυαλό τους, να μεθύσουν, να κοντράρουν την ήρεμη καθημερινότητα, να ακούσουν πολύ δυνατές μουσικές, ακόμη και να πάρουν δίχως ενοχές ναρκωτικά και «ecstasy».

Τώρα σχετικά με το θέμα της υπευθυνότητας ή μη αυτής της «μητέρας» τα συμπεράσματα είναι δικά σας…

Ανδρέας Σταύρου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.