Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2% σε νέα δημοσκόπηση


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

imagesΣημαντικό προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulce RC για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται πως κερδίζει πόντους μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αντιστρέφοντας το εις βάρος του κλίμα.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 21% έναντι 19% της ΝΔ. Παραμένει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή που συγκεντρώνει το 13% των ερωτηθέντων, ενώ ακολουθούν ΠΑΣΟΚ με 6,5%, ΚΚΕ με 5,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 3%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων διατηρείται η διαφορά του 2% με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 23,5% και την ΝΔ 21,5%. Η Χρυσή Αυγή αγγίζει το 14,5% και ακολουθούν, ΠΑΣΟΚ με 7,5%, ΚΚΕ με 6,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 3,5%.

Πηγή:newsbomb.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.