Μόδα – Oversized: Ας αφήσουμε και λιγάκι τα στενά!

Κάθε γυναίκα θέλει το ρούχο που φοράει να αγκαλιάζει το σώμα της, να τονίζει τα δυνατά της σημεία και να αναδεικνύει τη σιλουέτα της φυσικά! Έτσι ψάχνουμε για το super skinny παντελόνι, για τα εφαρμοστά μπλουζάκια, τις στενές φούστες κλπ κλπ …  Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι τα «στενά» δεν είναι πλέον της μόδας, αλλά μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν θέλει τα ρούχα σου να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι πρέπει.

Τα oversized κομμάτια που σίγουρα έχεις παρατηρήσει υπάρχουν παντού. Απλά t-shirts, μακριά φαρδιά  πουλόβερ, παλτό και jackets, πουκάμισα, τζίν, τσάντες και άλλα αξεσουάρ έρχονται να γεμίσουν την ντουλάπα σου και να δώσουν στυλ στις εμφανίσεις σου . Τα ρούχα λοιπόν φαρδαίνουν και εσύ κινείσαι πλέον με την άνεσή σου! Tip μάλιστα αυτής της τάσης είναι ότι όλα αυτά μπορείς να τα βρεις εύκολα στη ντουλάπα του φίλου σου και γιατί όχι του μπαμπά σου. Ενδεικτικά  ας πάρουμε μια ιδέα του oversized…

Πανωφόρια

Τα παλτό αλλάζουν ύφος και μέγεθος. Μπορεί να μην σου φαίνεται και πολύ κολακευτικό αλλά μπορείς να το εξισορροπήσεις με ένα στενό παντελόνι.

Παντελόνια

Δεν σου υπογράφει κανείς ότι αυτό το στυλ θα προσελκύσει τους άντρες , πρέπει όμως να το δοκιμάσεις καθώς τα παντελόνια της σεζόν έχουν κίνηση και σου χαρίζουν άνεση. Οι παντελόνες άλλωστε και τα boyfriend jeans έχουν εισέλθει εδώ και καιρό στο προσκήνιο και παραμένουν !Κάνε κομψούς συνδυασμούς με κομψά παπούτσια για να μην το παρακάνεις!

Tops

Ριχτές, ίσιες γραμμές που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους. Οι μπλούζες φέτος  είναι loose και επιβάλλεται να ενδώσεις, θα δώσεις ευκολία στις κινήσεις σου και όγκο στη ζωή σου!

Φούστες

Οι μακριές και φαρδιές φούστες δεν είναι και άγνωστες σε όλες. Αυτό ίσως που δεν έχεις επιχειρήσει ακόμη είναι να τις συνδυάσεις με loose μπλούζες και πουλόβερ!

 Νίκη Συλεούνη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.